![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce usor e sa pacalesti neamul asta de oameni, le arunci o prostie, oricat de ridicola, penibila ar fi, daca este ceea ce vor musai sa creada, nu doar o inghit pe nerasuflate, dar o si popularizeaza pe unde apuca. E si o parte buna in asta, vede lumea cat de ridicoli sunt, daca nu s-au prins deja..
|
|||
|
|||
![]()
Pai n-au fost cipofobii la manifestatii cot la cot cu yoghinii lui bivolaru?
Cum sa nu se faca ei frate cu dracu' pentru o cauza asa buna? In plus, nu sunt renumiti tocmai prin simtul analitic si discernamant ba chiar dimpotriva.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E obisnuinta de acum, dar si o doza de disperare, adica, sa fim seriosi, daca ai ajuns pana aici..
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Crezi ca mi se aproba?
|
|||
|
|||
![]()
Sunt curios cât de practic va fi când nu vor mai exista bani lichizi, ci doar virtuali, prin conturi. Îți dai seama cum o să arate cerșetorii cu POS la purtător, te oprești, bagi cardul și faci milostenie sau să faci o donație, să pui un pomelnic la biserică.
![]() Acum pe bune, fără să fiu dramatic, fără să mă gândesc la Apocalipsă sau alte interpretări, cred că îți dai seama că bine nu va fi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu biserica si pomelnicele nu-i problema, merg tranzactiile online. Si cecurile... :) Aici in State eu cand dau pomelnic la biserica nu pun bani. Stilul occidental, deh. Banii nici n-ar trebui vehiculati prin Altar, parerea mea. |
|
|||
|
|||
![]()
Si in America se discuta despre cipuire,urmarirea oamenilor...
Un senator american crede ca Guvernul poate urmarii oamenii care au card cu cip: National ID and RFID Chip Implant - Coming Soon To A Nation Near You Part 1 of 2 The MicroChip Invasion, Spy Chips in your home. Over 30 Billion RFIDs made a Year https://www.youtube.com/watch?v=H9zg3Tk69xI RFID Chip Kills you if you disobey https://www.youtube.com/watch?v=qCVVUuvXOoc Last edited by antiecumenism; 06.01.2014 at 18:25:24. |
|
|||
|
|||
![]()
vorba lui Ovidiu: mai taie din ele.... cat despre picatele... alea se-nvart pe fondul albastru al buletinului din capu' tau!! pana la urma tu cati ani ai???? ca nu prea le ai cu maturitatea ....afectiva :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cersetorii nu se vor eradica avand in vedere cati oameni au ramas fara case in state, iti vor da pur si simplu in cap pentru o coaja de paine, pana cand sistemul va constata ca trebuie sa dispara :D si-apoi cu stilul occidental sincretist ecumenist ce nevoie sa mai fie de bani lichizi in Altar, cand toti vor in aceeasi oala.. pusa la foc mic ![]() daca nu ne miluieste Dumnezeu, va fi jale... |
|
|||
|
|||
![]()
E cred că nu se vor eradica...totuși cred că va fi greu de implinit doar existența banilor virtuali.
Dar cine zice că banii trebuie vehiculați prin Altar? Doar pomelnicul ar trebui să ajungă în Altar... ps: cum vei da bacșiș diverselor mici servicii, unui chelner îi ceri contul? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|