![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am probleme cu incarcarea pozelor pe forum. Cartea dumnealor si a mea exista, si sunt dovezi. Si nici nu cred ca e necesar. Aici nu e tribunal.
S-au vandut 9000 de exemplare ale cartii in care se afla poezia mea( Darul lui Dumnezeu pentru poporul care striga- Arsenie Boca marturii de data recenta- ed. Cristimpuri 2013) si 500 ale cartii mele(de la Poezie la rugaciune- ed Sfera 2010) au ajuns la cititori. Ce reparatii Alin? Daca 9000 de oameni citesc in acea carte ca poezia este dintr-o carte foarte veche si se presupune (presupunerea o face editorul) ca apartine parintelui Arsenie Boca, acea poezie nu-mi mai apartine mie! Eu mi-am luat gandul de la ea si i-o daruesc Parintelui desi sunt convinsa ca NU O VREA! Poezia este o bucatica din sufletul meu care nu este de vanzare-repet nu am scris si nu scriu pentru bani. Persoana in cauza si-a recunoscut greseala pe care spune ca nu a facut-o intentionat (asa o fi). Exista o poveste, pe care insa mi-a promis ca nu mi-o va spune decat daca voi fi "concilianta". Ei bine nu sunt, iar povestea poate s-o spuna domnul doctor teolog om de presa si editor Cristan Serban&comp eventual intr-o viitoare "carte de mare succes" pe care o va publica le editura EZOTERICA (nu crestin ortodocsa) CRISTIMPURI a domniei sale folosindu-se eventual din nou de numele parintelui PANTILIMON MUNTEAN de la man. TURNU de langa Ploiesti, care in varsta de 88 ani nu cred ca mai poate scrie carti! Acesta este ultimul mesaj pe acest topic. Scopul postarilor mele a fost sa atrag atentia cititorilor sa fie cu luare aminte la cele scrise despre parintele Arsenie Boca si la rugaciunile ce-i sunt atribuite si care pot fi scrise de o amarata de o pacatoasa, falsa pioasa si lipsita de dragoste crestina vorba lui Alin. Doamne ajuta.