![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt stocate datele pe cip si securitatea este mai ridicata.
|
|||
|
|||
![]()
Deci tot la securitate ajungem. De cine naiba ne temem ca singurii hoti sunt astia cu lanturile de farmacii, cu bancile si guvernantii. Uite-te in jur, peste tot vezi doar farmacii si banci.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La un moment dat cu siguranta cardul bancar va deveni obligatoriu pentru toata lumea. Dar acum nu e. Nu vrei card, nu ai. Dar discutia e mai mult filosofica pentru ca ma indoiesc de faptul ca nu ai avea card. Nu ca il folosesti sau nu, ci ca ai.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cica le mai ziceau si "bani" sau "ochiul dracului", ptiu ce scorneala sataniceasca mai e si asta? Noroc ca s-au obisnuit repede si progeniturile lor au supravietuit, cu tot cu gena cu problema, altfel isi pierdeau urma prin istorie si nu mai aveam cu cine ne distra pe topicul asta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am card, nu e asta problema. Scot toti banii odata si gata. Dar asta nu inseamna ca e neaparat un progres. Un sistem totalitar e mult mai usor de construit intr-o lume super tehnologizata. Si ne aruncam si noi cu capul inainte pentru ca ne e mai comod. Problema de baza e : Avem nevoie in lumea de astazi de si mai multa securitate ? Avem nevoie sa platim miile de boi pe care-i numim jandarmi si care ne mai iau si la bataie ? Avem nevoie sa platim securisti care stau toata ziua si asculta si procurori care nici nu ies din birou ? Care sunt exact amenintarile alea de care ne temem ? Ca eu vad ca tara e pusa pe butuci, am facut imprumuturi uriase ca sa dam bancilor straine bani si ne bucuram ca-l bagam pe un fost PM la parnaie pentru ca ar fi primit 10.000 spaga...plus ca se cheltuie 100.000 ca sa ajunga ala in parnaie. Chiar nu intelegem pe ce lume traim ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Toate "avantajele" astea tenologice care duc la comoditate sunt de folos? Cultivarea comodității și a evoluției tehnologice nu cumva sunt contrare învățăturilor Sfinților Părinți? Nu mă refer neapărat la exemplul dat de tine, ci la modul general.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Corect, dar si genul asta de lupta are unele aspecte ce tin de totalitarism. Sunt convins ca o parte insemnata, in perioada potrivita si in poziiile potrivite, ar incepe o noua inchizitie. Adica baza lor cu protejarea libertatii ar fi prima incalcata de ei. Libertatea crestinului sta tocmai in credinta si faptele sale. In primele secole nu tin minte (cand eram si eu mai tanar :)) ) sa se fi organizat proteste si rascoale anti sistem. Un sistem dealtfel opresiv si vadit anticrestin, nu ca in zilele noastre. Sau in perioada comunismului. Proprie crestinilor nu este revolutia si atitudinea violenta. "Dati Cezarului cele ce sunt ale Cezarului si lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu". E bine sa iti vezi de viata ta si atunci cand va veni momentul (pentru ca apocalipsa nu o poti amana si nici nu este rolul tau asta) si c trebui sa faci lucruri ce contravin invataturii Bisericii sa marturisesti si sa suporti cu stoicism consecintele. Asta au facut martirii primelor veacuri. Nu au uneltit si nici protestat pe fata impotriva sistemului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Am precizat că nu mă refer neapărat la exemplul dat de tine (care se referă la cip), ci la modul general de a da credit ”beneficiilor” progresului tehnologic. Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|