Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.12.2013, 23:24:25
maria25 maria25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit Re:

Pentru mine acest forum a fost un mare colac de salvare, din multe puncte de vedere... Eram hotarata atunci sa-mi pun capat zilelor chiar daca aveam un copil mic, apoi cand am facut cunostinta cu acest forum, viata mea a capatat un sens, incet-incet... sunt profund recunoscatoare, pentru ca Dumnezeu mi-a indrumat pasii aici si mi-a dat putere sa lupt, pe drum inainte. Am intalnit oameni minunati si va multumesc pentru ca mi-ati oferit un spriin atunci cand am cazut din picioare, ca ma suportati si nu ma judecati... Nu merit toate astea, insa apreciez impactul pozitiv pe care acest forum l-a avut in viata mea. Chiar daca in acest moment trec printr-un dezechilibru financiar foarte urat si ma lupt cu deznadejdea, ii multumesc Bunului Dumnezeu pentru ca sunt in viata, ca il am pe cel mic care in viitorul apropiat va face 5 ani si va multumesc voua ca nu m-ati lasat sa imi iau viata. Sper ca peste ani sa ajung acolo unde imi doresc si sa va pot multumi din nou pentru ca mi-ati dat o sansa la viata, atunci cand am avut cel mai mult nevoie.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor pentru doamna Bogman Margareta, user pe acest forum Adriana Cluj Umanitare 269 16.07.2013 23:41:58
Pomelnic pentru cei adormiti de care am aflat pe acest forum...+ LapetiteMoc Slujba inmormantarii 22 03.08.2011 03:41:54
rugaminte pentru crestinii de pe acest forum petrurar Umanitare 17 21.09.2007 10:13:17