Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.12.2013, 21:34:53
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Aveti dreptate, Antonia. Ce sa fac, cind vad ce se imtimpla, in mine e o explozie de ura. Sa dea Dumnezeu sa se intoarca toti spre bine! Nu am nimic cu nimeni, dar de ce distrug tara asta frumoasa? Eu ma descarc aici pe forum, dar in viata reala nu pot omori o musca. Si afim hotarat ca nu, in nici un caz, nu as face rau fizic persoanelor avute in vedere. Nu e insa mai putin adevarat ca imi doresc ca Cerul sa ii intoarca spre bine sau, daca nu, sa ii nimiceasca Dumnezeu, lovindu-i inclusiv prin cei dragi.
Daca ne-am ruga asa cum se rugau stramosii nostri, inclusiv noaptea, ceva s-ar intampla. Sa-i spunem cat mai multi lui Dumnezeu necazul nostru. Unii semeni au cazut intre talharii patimilor. Lacomiei lor numai Dumnezeu le poate pune o stavila.
Reply With Quote
Vechi 23.12.2013, 21:39:01
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Daca ne-am ruga asa cum se rugau stramosii nostri, inclusiv noaptea, ceva s-ar intampla. Sa-i spunem cat mai multi lui Dumnezeu necazul nostru. Unii semeni au cazut intre talharii patimilor. Lacomiei lor numai Dumnezeu le poate pune o stavila.
Asa e, colega Antonia. Ai spus-o splendid: unii semeni au cazut intre talharii patmilor. M-ai facut sa imi fie rusine de postarea mea. Imi pare rau si imi cer iertare pentru mania mea nesocotita, desi indreptatita, omeneste vorbind.
Reply With Quote
Vechi 23.12.2013, 21:55:31
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Asa e, colega Antonia. Ai spus-o splendid: unii semeni au cazut intre talharii patmilor. M-ai facut sa imi fie rusine de postarea mea. Imi pare rau si imi cer iertare pentru mania mea nesocotita, desi indreptatita, omeneste vorbind.
Daca planul Chevron reuseste, apa din fantani va fi buna doar de spalat... Cam asta e problema. E grav, din pacate, si te inteleg. Nu credeam ca noi, romanii, suntem in stare sa facem atata rau semenilor nostri!
Reply With Quote
Vechi 25.12.2013, 17:50:17
antoniap
Guest

Implicit

Pungești, locul unde jandarmii interzic colindele. 30 de țărani intră în greva foamei

http://epochtimes-romania.com/news/p...oamei---209412

Last edited by antoniap; 25.12.2013 at 17:52:25.
Reply With Quote
Vechi 26.12.2013, 10:42:46
Barsaumas
Guest

Implicit

Citat:
Pungești, locul unde jandarmii interzic colindele. 30 de țărani intră în greva foamei

http://epochtimes-romania.com/news/p...oamei---209412

Last edited by Barsaumas; 26.12.2013 at 13:02:23.
Reply With Quote
Vechi 26.12.2013, 10:57:17
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
Zvâcnită din Vrerea divină,
Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)

Last edited by Demetrius; 27.12.2013 at 04:58:10.
Reply With Quote
Vechi 26.12.2013, 11:00:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Mai Barsa, chiar asa, din a doua zi de Craciun?
Vechi 25.12.2013, 22:29:12
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Daca planul Chevron reuseste, apa din fantani va fi buna doar de spalat... Cam asta e problema. E grav, din pacate, si te inteleg. Nu credeam ca noi, romanii, suntem in stare sa facem atata rau semenilor nostri!
Nu e vorba doar de apa din fantani, care daca o sa fie contaminata o sa creeze mari probleme agricultorilor. Sub Pungesti este un fluviu subteran de dimenisunea Dunarii. Acea apa o sa fie poluata, in loc sa fie pastrata ptr. momente de criza reale.

Apoi, Romania e deja independenta energetic; producem mai mult curent decat consumam.

Dupa mine, cei care fac acest lucru si cei care sunt de acord, mai ales fara sa cerceteze si care vad numa' banu, nu sunt romani. De americani care vin in Romania ca pe glia lor nu mai zic.
Reply With Quote
Vechi 26.12.2013, 10:34:11
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
Daca planul Chevron reuseste, apa din fantani va fi buna doar de spalat...
...pietre(nicidecum prețioase).
Cum spune Parascheva16, nici de udat.

13. Voi sunteți sarea pământului; dacă sarea se va strica, cu ce se va săra? De nimic nu mai e bună decât să fie aruncată afară și călcată în picioare de oameni.(Mt5,13)
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote
Vechi 26.12.2013, 10:40:23
Barsaumas
Guest

Implicit

Craciun Fericit tuturor!
Reply With Quote
Răspunde