![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa e, colega Antonia. Ai spus-o splendid: unii semeni au cazut intre talharii patmilor. M-ai facut sa imi fie rusine de postarea mea. Imi pare rau si imi cer iertare pentru mania mea nesocotita, desi indreptatita, omeneste vorbind.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca planul Chevron reuseste, apa din fantani va fi buna doar de spalat... Cam asta e problema. E grav, din pacate, si te inteleg. Nu credeam ca noi, romanii, suntem in stare sa facem atata rau semenilor nostri!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pungești, locul unde jandarmii interzic colindele. 30 de țărani intră în greva foamei
http://epochtimes-romania.com/news/p...oamei---209412 Last edited by antoniap; 25.12.2013 at 17:52:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
______________________________ Last edited by Barsaumas; 26.12.2013 at 13:02:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Rugăciunile ca ei să se îndrepte sunt mai folositoare...
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 27.12.2013 at 04:58:10. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai Barsa, chiar asa, din a doua zi de Craciun?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apoi, Romania e deja independenta energetic; producem mai mult curent decat consumam. Dupa mine, cei care fac acest lucru si cei care sunt de acord, mai ales fara sa cerceteze si care vad numa' banu, nu sunt romani. De americani care vin in Romania ca pe glia lor nu mai zic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum spune Parascheva16, nici de udat. 13. Voi sunteți sarea pământului; dacă sarea se va strica, cu ce se va săra? De nimic nu mai e bună decât să fie aruncată afară și călcată în picioare de oameni.(Mt5,13)
|
|||
|
|||
![]()
Craciun Fericit tuturor!
|
|