![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parerea mea despre legionari este ca erau fanatici, cam cum sunt astazi fanaticii musulmani. Nu imi place fanatismul, de orice natura ar fi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In privinta fiului parintelui Calciu, da , este o problema delicata. Se poate ca omul sa nu orea aiba inclinatii spre evlavie a moastelor. este un om de afaceri din cate am inteles. dar se poate sa fie folosit si drept gaselnita pentru a motiva reinhumarea moastelor parintelui Calciu. Oricum, sa intetim rugaciunea si sa avem mai multa evlavie la Sfintii Romani si la Sfintii Inchisorilor. Ei ne inteleg cel mai bine in aceste vremuri. Vremurile nu sunt prielnice pentru canonizari, mai ales ale sfintilor incorecti politic. Sa le pastram evlavie, insa. O simpla vizita cu evlavie la Aiud, la osuar, ne ajuta sa intelegem ce rugatori puternici am avut in temnitele comuniste, deci si ce mijlocitori puternici avem si in Cer. Sa-i multumim lui Dumnezeu pentru toate. In privinta parintelui Calciu, sa ne rugam sa se faca voia lui Dumnezeu. Atat si nimic mai mult. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un om fara prejudecati nu ii baga pe toti in aceeasi oala.E cazul,la nivelul tau , sa vezi mai detasat . Eu stiu de la tatal meu ca un coleg a fost inchis pt un banc nevinovat ,de fapt o poanta aluziva la comunisti. Altii au fost turnati ca asculta Vocea Americii. Au ramas niste copii singuri pt ca parintii au fost inchisi pt asta .Ce s-o fi ales de ei ,nu stiu. Eu credeam ,dupa cum te arunci la afirmatii,ca ai pana in 30 ,de multe ori mi se pare ca gandesti pueril. Cunostinte ai ,dar am impresia ca nu prea te rogi . Last edited by anita; 17.12.2013 at 09:06:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Conform logicii unora, nici Sfantul Gheorghe n-ar trebui cinstit, ca doar a participat la razboaie... nici Sfantul Mercurie, ca doar l-a omorat pe imparatul Iulian chiar dupa ce a trecut la cele vesnice... La Dumnezeu este importanta pocainta pentru cele savarsite in primul rand. Noi nu stim pocainta nicunuia, vedem doar pacatele. Daca sfantul in cauza nu e roman, il acceptam mai usor. Daca e roaman, el nu are drept la pocainta, pentru el nu S-a rastignit Hristos!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stim ce s-a intamplat cu parintele Iustin la Baia Sprie ,au sarit evreii sa ne atentioneze . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stim daca s-au pocait. Poate da, poate nu. Atunci de ce sa fie numiti mucenici ? Ce mucenicie e asta, sa omori pe altul ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum sa nu ne minunam cand vedem izvorand mir din sfintele moaste? Sa izvorasca mir si din teasta hulitorului de cele sfinte care-i calomniaza si dupa moarte! Si atunci sa facem ascultare de astfel de oameni. Atunci si nici atunci! Last edited by antoniap; 17.12.2013 at 12:08:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Avem sfinti mari asemenea sfantului Dimitrie, izvoratorul de mir. Cum sa nu-i cinstim? Cum sa acceptam hulele aduse impotriva lor? Ne bate Dumnezeu de nu ne vedem!
http://ortodoxiacatholica.wordpress....uni-in-africa/ http://danielvla.wordpress.com/2013/...-abundent-mir/ Doamne, ajuta-ne sa te cinstim pe Tine si pe alesii Tai. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista atatea cauze pentru care trupul unui om, fie si ingropat nu putrezeste, toate trupurile care nu putrezesc sunt moaste sau trebuie sa mai fie si un calugar nebun sa le dezgroape fara binecuvantare, sub pretextul ca respectivul i s-a aratat in vis? De fapt toata treaba are niste precedente la care s-a inchis ochii si de asta s-a ajuns acum aici si raul de pe urma mai rau decat cel dintai. Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.12.2013 at 12:55:48. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Gheorghe Calciu-Dumitreasa.jpg | Abell | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 18.01.2014 00:08:41 |
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga | andrei_im | Generalitati | 8 | 31.12.2009 17:51:44 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
De vorba cu Parintele Gh. Calciu | Pannihis | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 03.12.2008 18:47:18 |
Prea cucernicul parinte Calciu | MARIUS_DANIEL | Mari Duhovnici si predicile lor | 51 | 01.03.2008 18:08:19 |
|