![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tot parintele Paisie Aghioritul ne arata cat de important este sa observam semnele timpului si sa nu ne facem partasi la ratacirea antihristica. Avem posibilitatea de a alege. Sa o folosim. Eu gandesc intr-un fel si imi asum acest risc. Tu consideri ca statul va alege intotdeauna ce e mai bine pentru tine, asa ca poti sa-i incredintezi chiar si trupul, ca mai apoi sa-ti controleze si sufletul... E alegerea ta si n-o comentez. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E o exprimare putin ambigua. La ce te referi mai exact? Daca te referi la cipul implantat ,cred ca nimeni nu e de acord cu asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pr Teofil de la Sâmbăta a răspuns frumos unuia care i-a zis că vor aștia să ne controleze cu camere filmat:”Lăsă-i mă să vadă cum trăiesc, că-s om cumsecade”. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
raspunsul dat de parintele Teofil a fost TARE de tot
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cine spune că e normal, e spre bine? Tocmai spuneam că globalizarea și faptul că vor să ne controleze sistematic nu miroase a bine. Cât despre prigoană, nici nu încape îndoială că va veni. Știi ce e curios: dacă noi prin opoziție, proteste etc vom reuși să oprim tăvălugul? Sau soluția e cu totul alta? Ne raportăm corect la ”semnele vremurilor” sau adoptăm soluții greșite?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema mea e ca dintr-o intelegere gresita ( parerea mea ) unii se declara mult mai deschisi fata de aceste schimbari decat ar trebui sa fie un crestin (iarasi parerea mea ) . Adica una e sa observi ca lucrurile merg intr-o anumita directie si sa le atragi atentia oamenilor, si alta e sa te transformi tu insuti in propagandistul acelei directii, sa te apuci tu sa le explici celorlalti de ce avem nevoie de ingradirea libertatilor si alte chestii. Dumnezeu are deja instalate camere peste tot, asa ca stie cat de cumsecade e fiecare dintre noi. Iar El este singurul caruia fiecare dintre noi ii datoram ceva. Eliberarea din "sclavia" in care ne tine Dumnezeu atrage dupa sine intarirea rolului statului si restrangerea libertatilor. Cu cat mai putini oameni se duc la biserica, cu atat vom avea nevoie de mai multe camere pe strada si mai multe cipuri in buletin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Probabil au ceva pacate ascunse cu care se simt santajabili. Daca sunt asa martirabili cum se cred ar trebui sa fie bucurosi ca vin astfel de vremuri, sa mai dea Bisericii ceva mucenici, nu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spovedania trebuie sa ramana o taina, asa cum prevede religia crestina, nu sa fie publica, permitand accesul oricui la tainele mele. Pai, daca ma ironizeaza la fiecare pas un alt pacatos, eu cum ma pot pocai, cum constientizez pacatul, cum lupt cu el? Nu-l ascult sau il ascult dintr-o frica lumeasca, straina de Dumnezeu. In schimb, daca ma dojeneste un preot, explicandu-mi unde si de ce am gresiti, e altceva. Pe el il ascult, caci Dumnezeu l-a pus sa faca asta. Acest fel de ascultare ni-l cere Dumnezeu. Apoi, la Dumnezeu conteaza prezentul, pocainta, modul cum arata sufletul in prezent, nu cum a fost. Astfel, pacatosii pot deveni chiar sfinti. Controlul total, in schimb, baga omul care a gresit in deznadejde, aducandu-i aminte la nesfarsit de o greseala, chiar daca omul s-a pocait. Astfel, il arunca in iad. Asta ce e, daca nu e lepadare? Una, peste alta, de ce sa-i permit lui Lucifer sa ma controleze in locul lui Hristos? |
|
|||
|
|||
![]()
Și mai mult, nu ai fi de acord dacă ți s-ar cere lepădarea.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|