![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Aceste documente pot constitui la un moment dat abuzuri la adresa intimitatii.
Dar lepadarea e altceva. Sa nu amestecam credinta cu chestiuni sociale, dreptul la intimitate etc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista tari in care, daca declari ca esti crestin, nu mai esti angajat! Sigur ca, in absenta cipului, daca spui ca esti ateu, dar esti crestin, te mai descurci cumva. Dar, daca mai vor sa te si verifice, pas cu pas, probabil au mai multe sanse sa te determine sa te lepezi cu adevarat de Dumnezeu. Dumnezeu ne-a creat liberi cu un rost. Cu un rost a lasat si taina Botezului. Ce s-a observat dupa introducerea documentelor cu 666? Mai multa demonizare, mai multa violenta in lume. Mai putina grija fata de om. Acestea ce sunt? Indicii de satanizare a lumii, nu altceva. ,,Calugarii vor deveni ca mirenii, iar mirenii ca dracii", spunea un parinte. Last edited by antoniap; 29.11.2013 at 20:41:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si cine crezi tu ca ar putea fi cei "purtatori de har"?
|
|
|||
|
|||
![]()
Spune Mantuitorul :" Sarac am fost si mi-ati dat de mancare, insetat am fost si mi-ati dat sa beau, bolnav am fost si m-ati cercetat, inchis am fost si m-ati vizitat".
Cu totii stim ce trebuie sa facem. Problema e ca nu facem ce trebuie. |
|
|||
|
|||
![]()
Exact, nu facem ce trebuie. Acceptam orice nu ne face placere, din dorinta unora, considerand ca de fapt nu poate avea niciun efect asupra noastra dar, din pacate are si inca destul de mult...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ia de aici o carte si un filmulet, cerceteaza si vezi cum si de unde rezulta ca poarta:
ftp://ftp.logos.md/Biblioteca/_Colectie_RO/2pocol.pdf http://www.youtube.com/watch?v=SpsqHNNvQB4 Si capitolul 13 din Apocalipsa: http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=13&id=4 |
|
|||
|
|||
![]()
Antonia, să înțeleg că a lua actele cu cip e lepădare?
|
|
|||
|
|||
![]()
Se pare, ca asa cum spunea parintele Paisie Aghioritul, o influenta rea exista asupra omului care primeste documente cu cip. Un soi de demonizare mai mult sau mai putin sesizabil... Despre lepadare, ca efect al controlului total, se poate vorbi dupa implantarea numarului al carui semn este 666 pe mana dreapta sau pe frunte.
,,16. Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. 17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. 18. Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase." Sursa: http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=13&id=4 Last edited by antoniap; 29.11.2013 at 21:34:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Poți să-mi răspunzi cu da sau nu?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|