![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pardon, ca este un dincolo, nu ai certitudinea, daca e sa o iei asa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar din cele care ajung totusi la casatorie, mai bine de jumatate ajung la divort in cativa ani? Nu am cifrele exacte dar este destul de logic ca astfel de curg lucrurile. Chestie de psihologie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica, care e graba?
|
|||
|
|||
![]()
Apoi nu, dar incercam sa intelegem mentalitatea.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Dincolo" de viața asta pământească. Ce poate fi orice, inclusiv nimic, "dacă e să o iei așa".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A fost o aluzie chiar asa subtila? Citat:
Oricat de diferite ar fi, se poate petrece timp impreuna si fiecare arata interes pentru ceea ce face celalalt.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
in fine, pana la urma fiecare facem/am facut cum simtim. Ah, ca sunt o groaza de relatii de concubinaj de tin de 25-30 de ani nu sti, doar ca pe ei nu-i tine legati un act?! Bine inteles, marea majoritate necrestini... dar tine relatia, si merge... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si la o adica e de inteles, daca parintilor li se pare normal concubinajul dar anormal sa nu fie "nunta mare", pai si copiii, cum pot sa gandeasca altfel? Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ei nu conteaza cununia religioasa, lucru cel mai important, ci cheful, care trebuie sa ia ochii oamenilor, sa fie prezenta multa lume, si sa iasa multi bani. Nasii trebuie sa fie oameni cu bani, ca sa inzestreze mirii, de parca numai asta ar conta, nu calauzirea spirituala care este uitata de majoritatea oamenilor. Se merge la biserica pentru ca asa trebuie, ca cica traditia o cere, si sa nu zica vecinii ceva, sa nu barfeasca... Vremuri materialiste total si fara nici o preocupare pentru suflet, parca si pe vremea lui Ceausescu era mai bine, chit ca oamenii erau atei, dar macar nu faceau atata caz de nunta si nu puneau atata accentul pe bani...Bani, bani , bani. Nu avem dupa ce bea apa, dar facem nunti peste posibilitati voind sa ne scoatem investitia pe spatele nuntasilor si nasilor....... Ca sa nu mai vorbim de concubinaj, care este o uraciune in fata Domnului... Last edited by aubergine; 27.11.2013 at 13:04:06. |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca pe vremea lui Ceausescu crestinii, care erau, chit ca poate nu recunosteau, erau mai crestini decat in aziua de azi.
Alin, ca sa ai relatii intime nu trebuie neaparat sa stai impreuna cu persoana respectiva. Da, am facut nunta mare, ca deh... "cum sa nu faci, ca noi am fost la atatea si voi sa nu v-alegeti cu nimic, da' ce-o sa zica x, y si z?" Mentalitate... da' vrei, nu vrei, pana la urma ei sunt parintii care m-au salvat din leaganul de copii, ei sunt cei care m-au crescut, macar atata bucurie sa le fac; in plus, toata orice fata/femeie se viseaza inca de mic copil in rochie de mireasa cu un buchet frumos in mana, si sa aiba invitati si sa sarbatoreasca impreuna cu ei cea mai specala zi din viata ei, momentul in care se casatoresc in fata lumii si in fata lui Dumnezeu cei doi miri. Alin, de unde sti tu ca se toaca bani in aia 2-3 ani ca pentru 5 nunti? Ai de unde sa faci tu rost de 20.000 lei, asa, in 3-4 luni de zile, daca ai un loc de munca in care mai mult de 1.200 - 1.300 nu castigi?! Da, poti, daca pentru o nunta iti convine sa iti faci datorii la banca pentru urmatorii 10 - 20 de ani... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|