Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Ma sperie un fapt pe care il observ la prietenele mele(ambele divortate cam de un an):
-deci amandoua iesite din divort,cunosc barbati si intr-o luna sunt din nou in planuri marete de nunta,planuri de viitor,sunt in cautarea unei case in care sa locuiasca si sa-si intemeieze familia...
Eu sunt socata in fata acestor vesti,nu-mi imaginez ca iti poti pune increderea intr-o persoana pe care o cunosti de 3-4 saptamani si mai ajungi si cu ea in fata altarului una-doua...
Este drept ca prietenele mele se grabesc,avand 30+ dar totusi prudenta este mama intelepciunii,se spune.
Voi ce credeti despre viteza asta spre casnicie? Este doar un defect feminin? Sau este ceva des intalnit si poate doar eu sunt cea deplasata cu prudenta mea si nevoia de cunoastere(tatonare) a celuilalt???
Ce spuneti? Pareri...
|
Marry in haste, (and) repent at leisure. Scuze pentru engleza, dar eu zic ca se potriveste perfect.
Si eu cunosc un caz, s-a casatorit dupa o luna, si deja nu isi mai suporta sotul, il critica non-stop, nimic nu e bun la el, dar s-a casatorit pentru ca era la o varsta si s-a gandit ca nu mai gaseste pe nimeni altcineva dornic de casatorie, probabil, din disperare.
A facut si un copil presata de parinti si de sot, desi nu vroia. Sunt curioasa care e mai situatia in prezent, nu am mai tinut legatura cu persoana.