![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
ok, ma bag si eu in seama.
Nu era prin primele secole niste istorisiri cu fete "d-ale noastre" de se casatoreau cu pagani si viceversa si pana la urma se converteau, pe bune. Nu stii ce plan o fii de sus, zic si eu.
|
||||
|
||||
![]()
Catalin, si tu judeci, ne judeci pe noi astia care nu iti impartasim valorile si parerile.
Nu conteaza atat de tare ca sunt pe un forum crestin ortodox; sunt tot in spatiu public, asa ca nu vad de ce nu imi pot scrie parerile, atata timp cat nu aduc injurii la adresa nimanui, atata timp cat nu jignesc pe nimeni. Suntemi oameni unici, niciodata n-o sa fie toata lumea de acord cu tine, la fel cum niciodata n-o sa fie toata lumea de acord cu mine sau cu alte persoane. E simplu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E un spatiu public, dar cu reguli. Iar una din reguli e legata tocmai de credinta. In regulamentul fomului e scrisa la ultimul punct. Vad ca nu se mai vad regulile, sunt mai multe subiecte la acea sectiune. Le-am gasit: [COLOR=#0000ff]http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3[/COLOR] Fata de alte forumuri publice are un punct special: 12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa. In rest sunt forumuri cu teme generale, care au au aceste punct, acolo se poate scrie ce doreste fiecare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu iti denigreaza nimeni credinta. Sau pentru ca nu sunt de acord cu parerea ta inseamna ca te denigrez si daca nu-s de acord cu unele aspcte ale credinteti ortodoxe, inseamna ca denigrez credinta ortodoxa? denigréz v. tr. (lat. dénigro, -áre, d. nĭger, negru; f. dénigrer). Defaĭm, ponegresc. N-am dat nicaieri si nimanui sfat sa "iasa" din ortodoxie ca e nustiu cum, pur si simplu nu-s de acord cu unele aspecte, dogme, canoane etc.,dar asta nu inseamna ca urasc ortodoxia, sau ca ii urasc pe ortodocsi. Respect orice cult/religie si orice om, atata timp cat nu vrea sa imi bage pe gat cu forta credinta lui, atata timp cat omul respectiv nu imi baga pe gat "adevarul absolut" (asa credem toti, ca religia noastra etine adevarul absolut) al religiei/credintei lui. BLAMAȚI, DragosP |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu practic te comporti ca si cum dai sfaturi unor chirurgi, ii condamni, dar nu stii aproape nimic despre chirurgie. Ortodoxia are si ea niste invataturi, la fel ca orice alta disciplina. Nu stii tabla inmultirii doar pentru ca ai ratiune si gandesti, trebuie sa o si citesti inainte. Intelegi acum diferenta? Nu inseamna ca daca o sa citesti os a si intelegi, pentru ca fiecare intelege in functie de smerenie si de alti factori, dar macar ai o baza. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E o diferenta intre a blama si a sustine un punct de vedere.
Dar nu inteleg care e scopul venirii d-voastra pe acest forum. Religia ortodoxa nu o cunoasteti ,deci pentru ce scrieti aici ? Pentru ca pana acum nimic constructiv nu ati scris . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.11.2013 at 20:30:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|