![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu are dreptul de a fi asa cum considera de cuviinta? Nu poti sa o ignori, pur si simplu? Nu stiu cati ani ai, dar te-ai comportat ca un copil prostut, care nu a cunoscut inca suficienti oameni ca sa ii inteleaga, ce sa mai spui sa stie cum sa-i abordeze. Si eu am avut de a face cu astfel de oameni, cu unii am purtat unele mici razboie, inutile pana la urma, dar in general i-am ignorat si gata, ceea ce si tu ar trebui sa faci pentru ca in mod evident nu stii cum ar trebui sa lupti cu astfel de oameni si mai rau o incasezi. Din cei care imi amintesc pe moment, unul a plecat, altul si-a schimbat atitudinea cumva, altul au ramas la fel si dupa ani de zile, barfitor, rautacios, invidios, neserios, cu toate ca imi era destul de dator cu multe lucruri. Cum am trecut peste si prima data, asa am trecut peste si ultima, nu i-am reprosat nimic, m-am facut ca nu stiu, doar nu o sa ma consum din cauza oricarui idiot de care dau in viata. Ii las pur si simplu in urma. Sunt si altii de care poate nici nu am aflat si chiar nu ma afecteaza asta iar daca as fi aflat, la fel. Apropo, a trecut ceva timp de la povestea asta, ce s-a mai intamplat? Te-ai impacat cu ideea?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 10.11.2013 at 16:54:54. |
|