Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.10.2013, 15:21:01
iulia74 iulia74 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 11.10.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Barsaumas Vezi mesajul
Daca e adevarat, imi pare rau pentru dvs., doamna. Daca nu, atunci sunteti un troll. Si cred ca sunteti un troll. Daca voiati o "familie dupa legile crestine", nu ati fi avut o "relatie de doi ani", soldata si cu conceptie. Poate nu stiti cu ce se maninca crestinismul...in nici un caz cu desfriul si bastardismul, indiferent de confesiune, denominatiune, biserica respectiva.
Draga domnule insarcinata nu am ramas singura iar acesta relatie a existat asa precum am scris in postare. Nu eu am obligat barbatul sa avem o relatie. Acesta a fost de comun acord. Doar ca acum cand amandoi am fost in relatie si am conceput impreuna o viata, acest barbat nu mai recunoste nimic. Va dati seama ca o sarcina nu este o vrajeala si lucrul acesta este un fapt ce se poate proba. Nu va vine sa credeti ca sunt preoti care traiesc in concubinaj? Poate aruncati doar batista pe tambal insa nu mi se pare ca eu sa fiu desconsiderata si sa-mi asum doar eu viata unui copil!
Reply With Quote
Vechi 28.10.2013, 15:25:06
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Mergeți în audiență la protopop, episcop, mitropolit, patriarh, CEDO, UN.
Reply With Quote
Vechi 28.10.2013, 17:11:12
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iulia74 Vezi mesajul
Draga domnule insarcinata nu am ramas singura iar acesta relatie a existat asa precum am scris in postare. Nu eu am obligat barbatul sa avem o relatie. Acesta a fost de comun acord. Doar ca acum cand amandoi am fost in relatie si am conceput impreuna o viata, acest barbat nu mai recunoste nimic. Va dati seama ca o sarcina nu este o vrajeala si lucrul acesta este un fapt ce se poate proba. Nu va vine sa credeti ca sunt preoti care traiesc in concubinaj? Poate aruncati doar batista pe tambal insa nu mi se pare ca eu sa fiu desconsiderata si sa-mi asum doar eu viata unui copil!
Nu demult povestea cineva de o situatie similara, parca avea drept titlu "preot divortat" ; am scris doar din amintiri, nu am cautat topicul insa se dadea drept prietena dumneavoastra; sigur daca exista o legatura intre cele doua postari.
Daca s-a intamplat asta, e trist, pentru ca din postarea dumneavoastra nu reiese ca acel "preot" este casatorit inca sau nu. Nu e cazul sa judecam insa daca ati acceptat aceasta relatie v-ati asumat niste riscuri. Copilul nu e vinovat, si daca "preotul" este tatal adevarat sunt destule modalitati de a dovedi acest fapt si a va dobandi drepturile. Sper totusi, cum spunea cineva sa fie doar o gluma proasta pentru ca acest topic nu are ce cauta la Regulile de utilizare a forumului; mai degraba la generalitati?
Reply With Quote
Vechi 28.10.2013, 18:14:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Binenteles ca exista o procedura legala prin care se poate obtine paternitatea pentru copil cu tot ceea ce decurge de aici.

Nu vad ce rost ar avea o astfel de plangere pe forum in afara de trolareala care frizeaza penibilul.

"Victima" e la fel de vinovata ca cel pe care il reclama, daca ar fi cautat cu adevarat sa ajunga la casatorie, la o "familie sanatoasa dupa legile crestine", nu s-ar fi grabit sa desfaca picioarele sau poate ca unele femei vad in felul asta drumul spre o "familie sanatoasa dupa legile crestine" si pe urma se mira cu ipocrizie ca rezultatele nu au coincis cu intentiile teoretice si vezi Doamne, numai celalalt e de vina si acum trebuie casatorit cu forta.

Last edited by AlinB; 28.10.2013 at 18:16:56.
Reply With Quote
Răspunde