![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Uite aici logica si fizica cuantica :
"Ca unul care mi-am dedicat toata viata stiintei, studiului materiei, dupa ce am cercetat atomii va pot spune atat : Nu exista materie ca atare. Toata materia isi are originea si exista datorita unei forte care face ca particulele dintr-un atom sa vibreze si tine tot acest sistem solar in miniatura al atomului impreuna. Trebuie sa asumam ca in spatele acestei forte exista o minte inteligenta. Aceasta minte este matricea intregii materii. " Max Planck |
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Ideea "inteligentei materiei" nu este noua si da, este de origine atee, tocmai pentru a oferi un (patetic) substitut la ideea de Dumnezeu, din perspectiva "inteligent design" care nu poate fi combatatuta altfel. Adica o materie destepta dar impersonala, pentru ca ceea ce deranjeaza mai mult pe anti-teu este pana la urma ideea unui Dumnezeu personal, mai exact Iisus Hristos si mesajul Evangheliei care ii pune in fata unor alegeri spirituale la care ei se dovedesc practic ratati cu toate consecintele de rigoare. Dar banuiesc ca ne consideri atat de prosti, ca nimeni nu trebuia sa se prinda. Citat:
Se chama "lama lui Occam" si e foarte draga ateilor. Ma mir ca tie nu iti este. Citat:
Citat:
Tradus in termeni actuali, este ca fiecare om poate avea certitudini in acest sens, cele care le poate aduce credinta, problema este ca prefera sa creda in alte lucruri, alea mai aproape de pantace si ce mai e legat de el.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 30.10.2013 at 16:50:01. |
|
|