Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.11.2012, 17:39:01
Petru37
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-nu sunt chiar toti ortodocsi,unii sunt catolici altii de alta confesiune (ma gandesc ca protestanti sau neoprotestanti)
-normal ca majoritatea sunt ortodocsi ,cel putin botezati la ortodocsi ca daca vezi cum gandesc(unii) iti vine sa-ti dai palme
A, deci asa se explica unele raspunsuri de pe aici......
Chiar m-au mirat unele replici, dar acum am explicatie.

Dreptate mare au Sfintii Parinti cand vorbesc impotriva sectarilor sau impotriva oricui rupt de Biserica Ortodoxa.
Reply With Quote
Vechi 02.11.2012, 18:00:04
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Petru37 Vezi mesajul
A, deci asa se explica unele raspunsuri de pe aici......
Chiar m-au mirat unele replici, dar acum am explicatie.

Dreptate mare au Sfintii Parinti cand vorbesc impotriva sectarilor sau impotriva oricui rupt de Biserica Ortodoxa.
-pai drama mare este ca sunt multi "ortodocsi" de pe acest forum care gandesc aiurea ,deci nu sunt sectanti sau cel putin asa apar ca ortodocsi dar prin gandirea lor acesti "ortodocsi" se cam rup de Biserica Ortodoxa,de gandirea sfintilor si a marilor duhovnici, ei se bizuie pe gandirea lor propie chiar daca e gresita,pe orgoliul lor,pe mandria lor,pe personalitatea lor
-eu nu inteleg cum sunt unii pe acest forum de ani de zile,care chiar se lauda cu acest lucru,dar nu au fost in stare sa renunte la gandirea lor de 2 lei
-adica patimi avem cu totii si poate e greu sa ne lasam de ele,trebuie sa luptam cu ele ani de zile,poate toata viata, dar macar sa ne lasam de ideile gresite si sa citim din Biblie si din Sfinti si sa acceptam ideile bune,sa ne luminam,sa fim impotriva ereziilor
-sunt o gramada de sit-uri si bloguri ortodoxe,sunt sute de carti ortodoxe si mii de articole ortodoxe gratis pe net; eu nu inteleg cum de unii care sunt de ani de zile pe acest forum nu au citit si nu au renuntat la gandirea lor eretica ,grestita, cred ca au fost indiferenti,nepasatori,prea orgoliosi sau doamne fereste satanisti
-eu dupa ce am citit ani de zile carti si articole ortodoxe (si ca mine mai sunt destui) am inteles ca ne mantuim sigur prin ortodoxie (credinta cea dreapta)
-am inteles ca masoneria este o organizatie satanica care lupta impotriva ortodoxiei deci noi ortodocsii trebuie sa fim impotriva acestei organizatii satanice: masoneria
-am inteles ca ecumenismul este produsul masoneriei (cum zice Parintele Staniloae) si deci este de la dracu ,deci nu trebuie sa acceptam ecumenismul
-am inteles ca yoga,si toate practicile orientale ,new-age-iste sunt de la dracu si-l pun pe practicant in legatura cu demonii (yoga,tantra,reiki,zen,budhism,radiestezie,meditat ii orientale,mantre ,yantre,puteri cosmice,zeitati pagane,hipnoza- toate acestea si altele asemanatoare sunt de la dracu)
-comunismul este prezenta satanei pe pamant
-un crestin trebuie sa fie impotriva halloweenului,magiei,vrajitoriei,harry potter,si impotriva tuturor ratacirilor si ereziilor diavolesti

Last edited by antiecumenism; 02.11.2012 at 18:15:42.
Reply With Quote
Vechi 02.11.2012, 18:07:51
Petru37
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-pai drama mare este ca sunt multi "ortodocsi" de pe acest forum care gandesc aiurea ,deci nu sunt sectanti sau cel putin asa apar ca ortodocsi dar prin gandirea lor acesti "ortodocsi" se cam rup de Biserica Ortodoxa.
Da, asta am experimentat-o deja, pacat.
Si mie mi se pare greu de suportat atitudinea/gandirea unor frati dar cred ca trebuie sa avem rabdare.
Cum spunea si Parintele Cleopa, Rabdare, rabdare, rabdare, ...rabdare rabdare rabdare.
Nu avem o alta solutie.
Toti avem liberul arbitru si trebuie sa alegem.
Daca nu stim ce sa alegem, atunci trebuie sa ne smerim si sa intrebam pe cei mai induhovnici decat noi (Preoti, Calugari) si asa vom avea la toate raspuns.
Doamne Ajuta!

Last edited by Petru37; 02.11.2012 at 18:20:36.
Reply With Quote
Vechi 04.11.2012, 00:11:58
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

bun, s-a terminat si anul asta prosteala asta cu Halloweenul(si prosteala la fel de mare cu anti-Halloweenul de aici). Ne vedem la anul. Sa fiti sanatosi!
Vechi 05.11.2012, 10:05:00
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
bun, s-a terminat si anul asta prosteala asta cu Halloweenul(si prosteala la fel de mare cu anti-Halloweenul de aici). Ne vedem la anul. Sa fiti sanatosi!

daca ar fi doar prosteala...totusi Halloween-ul este o sarbatoare evident oculta, in care tinerii sunt indemnati sa se costumeze in draci, vrajitoare si sa vizioneze filme horror cu sange si crime !
Reply With Quote
Vechi 05.11.2012, 10:54:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
daca ar fi doar prosteala...totusi Halloween-ul este o sarbatoare evident oculta, in care tinerii sunt indemnati sa se costumeze in draci, vrajitoare si sa vizioneze filme horror cu sange si crime !
Vad ca muncesti din greu sa-ti construiesti o identitate "ortodoxa" pe acest forum.
Dar suna asa fals..
Reply With Quote
Vechi 05.11.2012, 13:07:15
Simply_me
Guest

Implicit

fetita mea mi-a zis ca la gradinita se va face o perecere de Halloween si ca trebuie sa o costumez in ceva vrajitoare etc,

Se exagereaza ffff mult, pertecere de Halloween la GRADINITA??????????? daca era la liceu mai intelegeam dar la GRADINITA??????!!!!
Reply With Quote
Vechi 05.11.2012, 14:18:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simply_me Vezi mesajul
fetita mea mi-a zis ca la gradinita se va face o perecere de Halloween si ca trebuie sa o costumez in ceva vrajitoare etc,

Se exagereaza ffff mult, pertecere de Halloween la GRADINITA??????????? daca era la liceu mai intelegeam dar la GRADINITA??????!!!!
La liceu deja nu mai e amuzant.
etc = ?

Si nu cred ca e obligatoriu.
Reply With Quote
Vechi 16.10.2013, 22:36:07
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

hihi,
Se apropie din nou perioada aceea a anului, in care 2 saptamani o sa fie dominat siteul de subiectul, si o sa reciclam aceleasi 3 "studii" in care copiii de gradinita vor sa omoare oameni deoarece sunt costumati in fantome, si bagam multa oculta si desigur, indignare Domne'.
Abia astept.
Stati sa fac floricele. O sa fie amuzant.

Last edited by Patrie si Credinta; 16.10.2013 at 22:41:28.
Reply With Quote
Vechi 17.10.2013, 09:23:58
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Am citit ce s-a scris anii trecuti... Din puctul meu e vedere...aberatii...la amble tabere. Dar si eu pot sa zis niste aberatii la fel sau poate mult mi mari. Pana la urma Haloweenul e aberatie, chiar daca mi se pare o chestie super funny. Si sincer, nu cred ca copiii, care se costumeaza si pleaca "la colindat" dupa bomboane se gandesc ca e sarbatoare satanica sau pagana. Se gandesc doar ca se vor distra cu prietenii si colegii si isi pot pune imaginatia la lucru sa-si fac costumele, care, nici nu trebuie neaparat sa fie demonice.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Impotriva Halloween-ului C.tin Vrajitoria 37 01.03.2017 12:56:53
'Pagini din istoria neamului romanesc' Laura19 Generalitati 43 25.06.2013 12:31:16
Portul popular/traditional romanesc zaharia_2009 Generalitati 32 03.09.2012 16:54:30
B.O.R. = MAICA SPIRITUALA A NEAMULUI ROMANESC Blanca Biserica Ortodoxa Romana 4 06.08.2008 18:51:45
Abecedar romanesc z3nn Stiri, actualitati, anunturi 4 11.03.2007 23:32:22