![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Este o curiozitate firească, putem spune, gândind din perspectiva acelor persoane. În schimb, dacă am încerca să empatizăm și cu părinții adoptivi... ![]() Cum ne-am simți noi, oare, dacă propriul copil, pe care-l creștem de când era bebeluș (sau, în orice caz, de la o vârstă foarte fragedă), ne-ar spune că el vrea să-și cunoască "părinții" (biologici), doar așa, din curiozitate etc? Oare nu s-ar naște, în mintea noastră, întrebarea: "cum, el crede că are mai multe rânduri de părinți? Ne pune pe noi, cei care i-am fost în permanență alături, pe același plan cu cei care i-au dat viață din greșeală și apoi l-au părăsit?"... ![]() Dar desigur, nefiind nici în situația de copil adoptat, nici în aceea de părinte adoptiv, nu pot judeca, nu pot înțelege în totalitate (oricât de bogată mi-ar fi imaginația) trăirile și frământările celor implicați în acest gen de relații (părinte adoptiv - copil adoptat). Doamne ajută!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Stie cineva? | delia31 | Biserica Ortodoxa Romana | 8 | 06.12.2013 21:08:13 |
| Stie cineva...? | Noesisaa | Generalitati | 14 | 07.05.2011 13:05:14 |
| Poate stie cineva... | mister_nashoo | Botezul | 0 | 25.10.2006 22:31:53 |
| Stie cineva? | Laurentiu | Generalitati | 0 | 29.09.2006 15:07:52 |
|
|