![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
amice, tu vii cu parerile tale, eu vin cu versete biblice. Cine are dreptate?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
17. Cine poate sa talcuiasca fara greseala Sfanta Scriptura? Numai Biserica poate sa talcuiasca fara greseala Sfanta Scriptura, pentru ca numai Biserica este pazitoarea, talcuitoarea si propovaduitoarea fara gres a Descoperirii dumnezeiesti. .... Asadar numai aceia care au primit putere, incuviintare si insarcinare de la Biserica si numai in numele Bisericii pot si au dreptul sa talcuiasca izvoarele Descoperirii dumnezeiesti, adica Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie. ps: Deci cine emite păreri propii? ![]() Tu ai dreptate, atâta timp cât te bazezi numai pe versetele bilblice sfidând Sf Tradiție și sfinții părinți. Sunt atâtea confensiuni care știu pe de rost Biblia și citează din Biblie. Te întreb dacă le este de folos? Last edited by ovidiu b.; 24.09.2013 at 10:32:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Care Sfânt Părinte zice că nu există?
|
||||
|
||||
![]()
a spus cumva Sf. Ioan Gura de Aur, Vasile cel Mare, Grigorie Teologul sau Sf. Nicolaie de aceste vami ale Vazdului?
|
|
||||
|
||||
![]()
Și asta înseamnă că nu există?
![]() Moamăă, ce logică ai. Scrie cumva în Sfânta Scriptură ceva despre calculatoare, tablete, mașini, fisiune nucleară și multe, multe altele?
|
||||
|
||||
![]()
Și da, Sfântul Ioan Gură de Aur a zis de vămi.
La fel Sfântul Antonie cel Mare, Macarie cel Mare, Grigorie Dialogul și mulți alți Sfinți Părinți au tratat problema.
|
||||
|
||||
![]()
Scrie despre avioane, masini si bombe. Dar foate pe scurt. Apostolul se intreaba ce sunt si cam atat.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: calculatoarele, tabletele, masinile, fisiunea nucleara nu ajuta omul la mantuire, pe cand o invatatura religioasa, da |
|
|||
|
|||
![]()
Impotriva invataturii vamilor vazduhului a fost Ierarhul Lazar Puhalo, care a avut discutii in contradictoriu cu Parintele Serafim Rose. Dar Puhalo a sustinut si evolutionismul teist, sustinunadu-l pe Kalomiros si criticand screrile parintelui Serafim Rose.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|