![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu mai merg la Biserica, decat ff rar acum si atunci can o fac, la bunici la tara merg. Inainte mergeam, la bunici, la tara. Am incercat sa merg si la oras, dar pur si simplu mi s-a luat. Cand ajungi in jurul tau sa auzi, IN BISERICA barfe despre cum sta ala, si cum e imbracata aia si asa mai departe si injuraturi... mai bine pas! Su nu, nu prea ai cum sa ignori cand unii o fac in spatele sau langa tine. Si motivul pentru care mergeam la Biserica e simplu: mergeam sa ma rog. Dar la fel e bine pot sa ma rog si acasa. In opinia mea, Dumnezeu aude rugaciunile si de acasa, nu degeaba Dumnezeu e peste tot, aude si vede tot. Si nu, nu maspovedesc, ca tot ziea cinva ceva de spovedit in legatura cu pstarea mea de mai sus. De ce? Nu intru in amanunte. |
|
|
||||
|
||||
|
Se stie,si in general e bine, ca unii crestini cauta sfaturi de viata personala,cu ocazia spovedaniei,insa problema uriasa e : ce sfaturi care pot modifica destine,si face alegeri de viata, ar putea sa dea un astfel de preot ,care el insusi duce o viata corupta ???
De aia, vechea zicala taraneasca trebuie sa fie o lege morala a oricarui bun crestin : "Fa ce zice popa, si nu ce face !!!" Preotii sunt functionarii Domnului., ei sunt un factor de mediere in exercitiul functiunii,insa ca persoane umane sunt ca noi toti,la fel de pacatosi sau virtuosi ! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca tot nu mi-ai raspuns, un singur preot era in orasul ala, sau s-au vorbit toti sa nu-l ingroape fara cateva sute de RON? Citat:
Eu am intrat de multe ori in multe biserici si nu mi-a fost dat sa aud astfel de lucruri. Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu desteptule. Nu poti sa zici rugaciuni decat in Biserica? Nu poti citi carti religioase ecat in Biserica? Ah, si nu ma uit la telenovele. Prefer sa citesc ceva util sau sa ma uit la un documentar in locul unei telenovele. DragosP, bine ca esti tu smerit. |
|
|
||||
|
||||
|
Eu smerit?
Când? De unde? Nu cred.
|
|||
|
|||
|
Citat:
In varianta doi, se prea poate sa fi gasit si preot sa-l ingroape fara bani. Mai sa fie, ce realitate flexibila, ca in telenovele. Citat:
Si ce carti "religioase"? Au si horoscop la sfarsit?
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 21:40:11 |
| ce s-a intamplat pana la urma? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 20.05.2011 09:49:05 |
| pana cand se tine Pelerinajul pe Dealul Mitropoliei | mirela1990 | Generalitati | 2 | 26.10.2010 23:48:36 |
| Pana la ce data? | Qquasar | Nunta | 3 | 01.11.2008 16:03:02 |
| TELEVIZIUNEA ORTODOXA PANA CAND VOM ASTEPTA? | dorinel78 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 57 | 20.07.2007 18:16:00 |
|
|