![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aha, am înțeles domnu ortodox: singurii extratereștri sunt îngerii.
Bine că mă lămuriși. |
|
||||
|
||||
![]()
Căzuți sau nu. Hai că-i bine pân' la urmă.
Bine, mă gândesc că și Dumnezeu e oleacă extraterestru, da' El e mai mult decât atât.
|
|||
|
|||
![]()
Iar io citisem că dracii îs intratereștri. Oleacă.
Last edited by cezar_ioan; 14.09.2013 at 00:28:58. |
|
||||
|
||||
![]()
asta este o invatatura adventista: ingerii sunt extraterestrii
|
|
|||
|
|||
![]()
Probabil ca ei cred ca sunt fiinte de pe alte planete, daca au aceasta invatatura. Noi stim ce sunt ingerii, nu avem cum sa confundam cu aceasta invatatura.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ignorant cum sunt, nu am găsit nicăieri în Scriptură să scrie unde NU e viață, în Cosmos, ci doar unde e (și de unde, de la Cine e).
Scriptura îmi pare a afirma; a arăta ce și unde este. Mai puțin că (și unde) n-ar fi sau că n-ar putea să fie în viitor... Ce credeți? Ar putea să fie viață, oameni pe bicicletă de pildă sau numai bacterii, peste o mie de ani pe Lună? Dar îngeri? Întreb și eu... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu stiu ce crede fiecare patriarh. Nu sunt extraterestru sa citesc ganduri. Poate da, tot clerul crede ca suntem singuri, si e destul de probabil. Stiu doar ca rusii au facut declaratie oficiala. Cum nu s-a facut sinod panortodox in care problema asta sa fie dezbatuta, iar singura Biserica care a vorbit e cea Rusa, pot sa zic cu siguranta: Rusii au zis ca nu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca am mai dat cartea Parintelui Serafim Rose, "Ortodoxia si religia viitorului". Are un capitol dedicat OZN-urilor si extraterestrilor: http://www.sfaturiortodoxe.ro/religiaviitorului8.htm
|
|