![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Motivul pentru care vreau sa botezam copilul ortodox este ca imi doresc sa particip activ la educatia religioasa a copilului meu. Vreau sa o pot invata ceva, vreau sa pot sa ii raspund la intrebarile pe care le va avea legat de biserica. Intr-adevar motivul pentru a-l boteza catolic este doar pentru a-i face pe plac sotului. Am uitat sa precizez la inceput ca nasii nostrii de cununie, implicit nasii copilului sunt ortodocsi. Ce poate un nas ortodox sa invete un copil catolic? Ma gandesc ca este contra firii mama copilului ortodoxa, nasii ortodocsi si copilul catolic. De asemenea ma gandesc ca suntem o tara majoritar ortodoxa, de ce sa fie singura catolica din clasa, cand va fi la scoala? Efectiv sunt intr-o mare problema si simt ca numai pot iesi, nu vad nici o solutie. Sotul spune ca nu il mai intereseaza sa fac ce vreau eu, el oricum nu va participa la acest botez. Va puteti inchipui situatia noastra familiala... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca ortodox practicant se pare ca nu esti, poate ai o intuitie despre ce ar fi corect in cazul copiilor macar, dar fara a fi ortodox practicant, nu ai cu adevarat nici reper nici sprijin in demersul tau.
|
|||
|
|||
|
Din ce se vede e foarte probabil sa nu aiba.
|
|
|
|||
|
|||
|
Irina aceasta problema a ta este o sansa pe care o ai pentru a incepe sa te apropii cu adevarat de Dumnezeu. Cauta-l cu inima sincera in rugaciune si va rezolva El cumva lucrurile.
|
|
|