![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu vad lucrurile putin altfel.
Din moment ce se practica in antichitate, atunci oamenii au fost obisnuiti cu ideea si au pus-o in aplicare. Pe urma au venit valorile crestine, acum se incearca revenirea la acea perioada/societate unde probabil era considerat un lucru normal. Un atac asupra crestinismului, dar din alta directie.
|
|||
|
|||
|
Poate fi cum spui tu,nu exclud,dar daca asta este ideea lor de baza atunci este o utopie.Ciudat cum cei care se considera rationali pot fi mai utopici decat cei pe care-i combat pe acelasi presupus motiv.Vorbele sfantului Antonie cel Mare(primele doua paragrafe din vol I din Filocalia)ramin actuale.
|
|
|
||||
|
||||
|
Este deja o astfel de lege în Franța. Copiii născuți cu handicap pot fi lăsați sa moară daca mama dorește. Nu doar handicap grav. Am vazut asta la un documentar francez pro-vita.
|
|
|
|||
|
|||
|
Mi-e rusine ca acel gunoi de savulescu julian e roman. El e cel ce trebuie eutanasiat, impreuna cu minerva aia si celelalte subfiinte occidentale care gindesc asa.
Intre numitul savulescu julian si cainii care trebuie ucisi nu este nici o deosbire esentiala, decit, poate, una in favoarea cainilor: ei nu isi ucid puii. Ma intreb daca viermele asta are familie. Daca da, e ceva ce nu merita. Dupa cum el si mai ales cei din spatele acestor idei nu merita sa traiasca. |
|
|