![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu cand zic om simplu, ma gandesc la un om fara universitati si doctorate. Dar asta nu inseamna ca e prost si nu a citit. Apoi, cei care se duc la Biserica, citesc din Biblie si din cartile ortodoxe, au parte de cea mai buna educatie. Ce vroiam eu zic e ca, nu universitaeta te face om si crestin adevarat, ci trairea in Biserica. Cum spunea un Parine, adevarata Teologie e in Biserica. Sau nu stim de oameni cu mastere si doctorate care spun si fac numai prosti? In fine, eu nu am sa consider om prost sau neintelept doar ptr. ca nu s-a dus la universitate. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Aceasta nu este valabil pt oamenii de rand;or fi parinti care s-au desavarsit duhovniceste sub atingerea Duhului Sfant si sunt atat de intelepti incat iti pot raspunde la orice intrebare ,dar repet nu face cazul unor oameni de rand,cu interese mediocre,pregatire sub standarde s.a.m.d. Nu am auzit sa se intelepteasca nimeni doar asa din senin,in timp ce sapa la vie.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Prostimea, pe care o vedem azi pe strazi, e rezultatul "deschiderii" Romaniei, de dupa "revolutie" la influentele straine. Afectate sunt generatiile mai tinere. Altadata romanul cunostea adevaratele valori, citea, ducea o viata asezata, normala. Astazi tocmai normalitatea a disparut. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce sa faci si cu IQ-ul daca ajungi in iad. |
|
|
|||
|
|||
|
In Iad poti sa ajungi si cu IQ dar foarte bine si fara.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Preotii recomanda in general sf.maslu pt persoane cu boli de nervi si descurajeaza folosirea calmantelor Doamne ajuta ! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Chiar si cei credinciosi au nevoie de indrumare, asistenta sufleteasca, care nu neaparat o pot gasi la orice fel de preot. Si probabil nu stii dar in "boli de nervi" nu se dau neaparat calmante si nici n-as folosi termenul de "boli de nervi" care dpdv medical este absolut invalid ci m-as referi la "boli psihice" care au un tratament de depaseste notiunea de "calmante" si fara care, in unele cazuri se poate ajunge la agravarea problemelor pana la nivelul la care individul devine o problema de integritate fizica pentru el si pentru cei din jur.