![]() |
![]() |
|
|
|
#11
|
||||
|
||||
|
Citat:
”Aici este reteta pe care am folosit-o eu, cu mentiunea ca am pus faina integrala de grau, nu alba: http://blog.codrudepaine.ro/2011/05/apafainamaia/ Aici explica in detaliu cum se intretine o maia lichida si pastrata la temparatura camerei, dupa cele 14 zile de formare: http://blog.codrudepaine.ro/2011/06/...iaua-partea-i/ Aici sunt articolele de pe siteul respectiv in care se vorbeste despre maia: http://blog.codrudepaine.ro/maia-drojdie-salbatica/ Citind pe subiect am retinut ca borcanul cu maia e bine sa fie tinut intr-un loc ferit de curenti, mirosuri, cu temperatura cat mai constanta, si se pare ca pe frigider ar fi un astfel de loc favorabil.” Dacă soacră-mea nu a aruncat-o deja, sînt curios dacă o putem reactiva după 5 luni.
__________________
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. |
|
|