Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.08.2013, 15:32:43
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Daca dumneavoastra credeti ca melodiile pe care le-am postat eu ar fi "posirca" nu inseamna ca e neaparat asa! Este parerea dumneavoastra personala. Eu nicioadata nu am criticat melodiile pe care le-au postat alti colegi- daca dumneavoastra nu va place nu inseamna ca e obligatoriu ca si la altii sa nu le placa.

Iar in privinta unor interpreti precum Zinaida Julea, Olga Ciolacu, Ion Suruceanu, Anastasia Lazariuc sau orchestra lui Nicolae Botgros- recunoscuti unanim pentru talentul lor exceptional- nu cred ca poate exista nici cea mai mica indoiala! Daca vreti va propun un test: mergeti prin satele basarabene si intrebati lumea cam ce parere are despre acestia si apoi mai discutam.

Iar la o nunta, chef sau petrecere moldoveneasca daca va duceti puteti observa un lucru: oare cati din invitati stau lipiti de scaun si nu se scoala la dans (ca deh'- daca canta "Formatia Nostalgy" sau "Tomis Junior" e "posirca"!) si cati din invitati danseaza "cu foc" o hora sau o sarba, si dupa asta mai vorbim.

Asta ca sa nu spuneti ca ar fi numai parerea mea!
Reply With Quote

Tags
muzica

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Muzica Patrie si Credinta Spiritualitatea ortodoxa 4 12.03.2017 01:12:54
Muzica elena20 Generalitati 20 09.12.2013 22:50:52
Muzica tudor2012 Muzica Bisericeasca 40 12.07.2011 20:51:20
muzica petrubarko Generalitati 3 23.12.2008 03:50:24