![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua,
As dori sa va marturisesc si eu cate ceva din experienta de consumator de argint coloidal. Mi-a ajuns pe la urechi acum vreo 4 ani si dupa nenumarate lecturi mi-am cumparat un generator de argint coloidal din state. Nu a fost ieftin deloc, bineinteles ca toata lumea mi-a spus ca sunt dus cu pluta la acel moment dar remarc acum cu stupoare ca prietenii incep sa ma sune si sa imi ceara argint coloidal pentru diferite probleme pe care le au. Eu nu sunt genul de persoana care isi face reclama, doar le-am spus o singura data, ca sfat si i-am rugat sa nu ma creada pe cuvant ci sa cerceteze si ei daca vor. Consum argint coloidal constant de mai bine de 2 ani si vreau sa va spun ca de cand am inceput nu am mai avut nici o gripa (ceea ce pana atunci era anuala) si orice raceala se manifesta prin nas infundat o zi maxim 2. Inainte de utilizare aveam o problema destul de urata cu nasul, in sensul ca noapte nu mai puteam respira deloc pe nas. Am fost pe la o sumedenie de doctori care mi-au dat o plasa de pastile scumpe si fara efect spunandu-mi, boala pe care o am este specifica orasului Bacau (datorita poluarii) si ca daca nu functioneaza tratamentul va trebui sa ma operez si sa imi faca nasul flenduri pe dinauntru. Dupa nici o luna de administrare de argint toate simptomele au disparut si somnul a fost cu totul altceva. Tin sa precizez ca nu am nici un fel de pregatire in domeniul medical (sunt economist) dar dupa cate am citit legate de argintul coloidal (multe pentru unii foarte putine pentru mine), am inceput sa ma indragostesc de acest produs. Abia recent am inceput sa studiez si alte metale coloidale (aur, cupru, platina, etc.) si ce efecte au asupra organismului, cu toate ca este foarte greu de gasit studii concludente in acest domeniu, dar daca perseverezi gasesti din ce in ce mai multe doar ca trebuie sa mai inveti si alte limbi straine in afara de engleza. Sa va mai impartasesc cate ceva din experienta mea cu argintul daca aveti rabdare. Pe la fiecare doctor la care am fost l-am intrebat ce stie de argintul coloidal, dar din pacate am fost dezamagit profund ca habar nu aveau de asa ceva, iar cea mai nostima explicatie a fost ca din ce a auzit el este foarte periculos deoarece din cauza particolelor de argint acest produs inhiba comunicarea dintre neuroni ducand la paralizie. Cu toate ca nu sunt din domeniu stiu ca aceasta comunicare intre neuroni se face prin stimuli electrici si daca ar fi asa cum spun ei sa ajunga vreo "bucata de argint" intre 2 neuroni toata lumea stie ca argintul este al 2-lea metal dupa aur ca si conductivitate electrica nu? Singurul care a fost sincer a fost doctorul ginecolog al sotiei cat timp a fost insarcinata, un mosulica la vreo 65-70 ani(care a profesta foarte mult in Italia, Dr. Ichim parca), care la intrebarea mea : Pot sa ii dau sotiei mele argint coloidal in timpul sarcinei? s-a blocat initial zicand ca sunt primul din cariera lui de medic care intreaba asa ceva apoi a inceput sa gandeasca cu voce tare spunand: Pai sa vedem, argintul este antibacterian, antinflamator, anti, anti, anti..., coloidal inseamna particule foarte mici, electroliza, ...... (pauza)... Da poti sa ii dai de ce nu, dar sa nu exagerezi. Ca urmare sotia a consumat argint coloidal pe toata perioada sarcinii, copilul s-a nascut perfect si de 1 an si ceva nu am nici o problema de sanate cu el, evident beneficiind si el de acelasi tratament. Legat tot de doctori alta polemica a fost cu dentista mea care la fel nu stia nimic de argintul coloidal, dar am rugat-o sa imi inlocuiasca 2 plombe la masele cu plombe de argint. A refuzat initial spunandu-mi ca nu se mai gasesc si am rugat-o insistent sa caute mai bine caci altfel ma duc la alt stomatolog, gasind in cele din urma bineinteles. Am intrebat-o de ce nu se mai folosec aceste plombe si mi-a confirmat ca intradevar astfel de plombe nu creaza probleme si dintele din jurul plombei ramne sanatos si sub plomba nu se va forma niciodata carie dar se spune ca s-a renuntat la ele din motive estetice si ei - stomatologii- pun in gura omului ce le da furnizorul de medicamente acelasi furnizor de vancante, cursuri si alte beneficii. Ca sa vedeti ca am persistat in cercetarile mele am luat-o pe linia preotilor si am fost la 2 cunoscuti, preoti, (recunosc ca nu sunt un om bisericos si incerc sa fac bine fara sa merg prea des pe la biserica) si i-am luat la intrebari legat de argintul si aurul pe care il folosesc atunci cand fac aghiazma, botezul, gen crucea de aur sau argint, cristelnita suflata cu argint dar din pacate habar nu aveau ce efect are argintul si le-am spus eu ca pana si busuiocul are efect antibacterian si din aceste motive aghiazma rezista mult timp si nu se degradeaza. Recunosc aici ca si rugaciunile au efect asa cum s-a mentionat in postarile anterioare legate de apa pura. M-am lovit de cateva subiecte legate de cercetatorul japonez, parca, care a facut poze la moleculele de apa inghetate, poze care au fost si expuse prin metro-ul din New York daca nu ma insel. As dori pe aceasta cale sa va rog domnule Grigore daca ne puteti spune de unde v-ati achizitionat dvs. aparatura necesara producerii de argint. Eu sincer as dori sa imi achiztionez un generator de aur coloidal, si poate mai sunt si alte persoane care ar dori sa faca acelasi lucru, fara a face din asta un bussines, ci doar pentru consumul propriu. Va inteleg ca dvs vindeti acest produ,s sincer sa va spun la cat argint coloidal am produs pana acum pentru mine, prieteni, pisici, czaini si gaini am amortizat de 10 ori aparatul cumparat si nu fac un secret din locul cumpararii http://www.silvergen.com/. Intentionez sa imi cumpar un generator de aur si voi face acest lucru cat de curand posibil doar ca as dori sa analizez mai multe oferte. In caz ca nu doriti sa faceti public locul cumpararii adresa mea este codrutrosca@gmail.com Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea si v-a fost de ajutor in cercetarile dumneavoastra. Ps. "Crede si nu cerceta" este o mare tampenie[/quote] Draga domnule Codrut, Fiecare noua experienta in utilizarea argintului coloidal reprezinta un castig pentru bransa, motiv pentru care va multumesc pentru cele povestite. Noi vom fi in maxim 3 saptamani distribuitori ai unor generatoare de metale coloidale, pe care le puteti vedea aici: http://www.1a-shops.net/shops/s000098/ Aceste aparate se bazeaza pe o tehnologie "inteligenta", in sensul ca se poate seta concentratia dorita, pe care aparatul o calculeaza in functie de sarcina electrica circulata intre electrozi, indiferent de conditiile exterioare (adica de temperatura apei, de puritatea acesteia etc.). Aparatul CM100 este conceput pentru productia de argint coloidal si costa 169 Eur. Aparatul CM1000 este conceput pentru productia de argint, aur si cupru coloidal si costa 249 Eur. La noi preturile vor fi aceleasi, diferentele fiind ca: - cele distribuite de noi vor avea meniuri si manuale in limba romana - vom livra si pachete optionale care vor include toate ustensilele si recipientele necesare productiei (apa distilata de mare puritate imbogatita cu 1% argint coloidal, electrozi originali, recipiente din sticla violeta pentru electroliza, sticla farmaceutica pentru pastrare, palnii de sticla, filtre de hartie etc.) - totalul costurilor va fi mai mic fata de achizitia din Germania Pagina noastra de internet este: www.salutifer.ro Toate cele bune si Doamne-ajuta! PS: Cel mai bine este sa credem si sa si cercetam. Cercetand, vom descoperi ca e bine sa credem. :-) PPS: Chestia cu paralizia si cu inhibarea comunicatiei intre neuroni este, intr-adevar, invioratoare si stimulatoare pentru tonusul general. Argintul este cel mai bun conductor electric si favorizeaza, nu inhiba schimbul de informatie (impulsuri electrice) intre neuroni, asa cum bine ati argumentat. |
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc pentru ajutor si astept cu nerabdare sa incepeti furnizarea.
Codrut |
|
|||
|
|||
![]()
Mda, abureala de abureala din pacate... Avem si noi aparate de... comercializat. Si nu fac numai coloidale, ci multe altele: ionoforeza, Rife, ELF, sincronizare unde cerebrale, TTF (tumor tretment frequencies) si, desigur, coloidale. Vreo 250 de euro, si nu sunt jucarii. Vor iesi prin septembrie pe piata.
Cu toate acestea (scuze pentru CAPS) NU FAC SI NU VOR PUTEA FACE AUR COLOIDAL VREODATA! Argint, cupru (intr-o anumita masura), zinc, magneziu, chiar si fier, pentru cine are bani sa isi cumpere electrozi din fier pur (sunt scumpi ca cei de aur, nu ca celelalte metale ar fi mai ieftine). AUR COLOIDAL, NU! Tensiunile la care se poate produce aurul coloidal sunt in afara celor accesibile utilizatorului neexperimentat. Desigur, putem produce linistiti asemenea aparate pentru aur coloidal, desi ar fi ceva mai scumpe. Un set de electrozi insa este vreo 1000 ron, si ca atare se amortizeaza ceva mai greu, iar daca nu ai experienta te trezesti imediat cu ”rotile in sus” prin bucatarie! Aparatele care (chipurile) fac platina coloidala sau aur coloidal la 50V, IN APA DISTILATA, sunt o prostie! Pentru cine vrea sa verifice, daca are electrozi de aur, poate sa ia 5-6 baterii de 9V sa le lege in serie, si sa astepte mult si bine langa aparat. Aurul coloidal este inconfundabil. La peste 2-3nm dimensiune incepe sa aiba culoare oranj, rosie, roz, si nu se pot obtine si stabiliza particule mai mici, in nici un caz cu asemenea aparate! Astept sa imi spuneti cat ati stat langa ... baterii. Din pacate exista pe piata producatori care ambaleaza apa chioara, facuta cu astfel de generatoare, de ...50V de exemplu, si care pretexteaza ca este incolor deoarece are particule foarte mici ca dimensiuni. Nu au si nu vor avea o analiza (nefalsificata in Photoshop) la asemenea produse, care sa le ateste spusele. Argintul, DA! Merge facut, in anumite limite, chiar si cu aparate mai modeste, la limita chiar si cu ...5-6 baterii, dar... LA LIMITA! Cuprul mult mai greu, zincul si magneziul, la fel (asta daca aveti electrozi de zinc sau magneziu, de puritatea cuvenita, desigur). Pentru a va arata mai bine ce inseamna de fapt profesionalismul in ceea ce priveste metalele coloidale, INCEPAND DIN TOAMNA (sfarsitul lunii septembrie) vor fi disponibile AUR SI ARGINT COLOIDAL confectionate pentru ATACAREA DIRECTA A TUMORILOR. Desigur, vor fi puse la dispozitia publicului sub forma de produse experimentale, caci pe planeta asta nebuna nu se poate altfel. Dupa cum va puteti da seama, acestea nu se mai pot face cu jucarii de 250 de euro, fie confectionate de catre noi, fie de catre altii... Paul N. AquaNano www.coloidale.ro contact@coloidale.ro |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce stiti despre?.. | candles in the wind | Generalitati | 0 | 23.10.2011 18:03:34 |
Despre argintul viu!!! | ionut_teologie | Vrajitoria | 38 | 16.06.2011 17:29:24 |
Stiti cumva...? | Elena-Maria123 | Muzica Bisericeasca | 3 | 24.05.2008 21:33:56 |
Ce stiti despre... | quasar | Generalitati | 2 | 27.01.2008 14:01:36 |
|