![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă vor veni și alții, va face față mai ușor decît să stea cu unul în timp ce altul e la grădi sau trebuie dus/adus de acolo. Socializarea e un mit cînd vorbim despre copiii mici. Pînă la o vîrstă ei nu conștientizează faptul de a face parte dintr-un grup. Nu înțeleg că e corect să împartă lucruri, că trebuie să vorbească cu ceilalți șamd. Apropo, pînă nu demult nu exita niciunde grădiniță și copiii au crescut normali la cap, fără deficiențe de ordin social. Doar că astăzi se practică asta, însă nu văd nici un avantaj în a subscrie acestei idei. Doar copilul nu va sta închis în casă fără să cunoască alți copii din parc, vecini, familie, biserică etc. Duhovnicul e departe, la jumate de lume distanță... Va fi interesant să discutăm și cu el, bineînțeles.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Psihoterapie ortodoxa | semilia | Resurse ortodoxe on-line | 62 | 15.06.2015 09:38:39 |
Beletristica ortodoxă | STEPHAN | Arta bisericeasca in general | 30 | 08.04.2013 21:13:33 |
icoana ortodoxa? | maggie | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 6 | 18.10.2008 13:19:47 |
Fratia Ortodoxa | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 04.08.2008 22:19:41 |
"Fratia ortodoxa" | PadreCory | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 25.07.2008 19:33:10 |
|