![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cum li se atrage atenția ierarhilor că au depășit, cu multă nerușinare, măsura, cum gata, o dau în curu' masonilor, și a altora...și găsesc subterfugii gen spiciul de la Doxologia, ca sa aburească credincioșii naivi...Personal, de mult nu mai cred în acești "îngerași" din Deal. Și repet: Cei care conduc Biserica, sînt singurii vinovați pentru comportamentul lor, și pentru că se discută despre ei, la modul negtiv. Dar nu se vor îndrepta în veci, atîta timp cît voi, credincioșii, preluați citate și le plimbați pe situri, ridicîndu-le osanale, în loc să-i trageți discret de mînecă... Îmi cer scuze că m-am băgat în seamă, dar mă seacă ideea asta, a cr ortod-șilor ( de pe-aici! ), de-a ține, cu orice preț, cu borfașii în sutane... Te-ai întrebat vreodată, de ce nu-i putem alege, noi, pe ierarhi? Și de ce patriarhul e numit pe viață? De ce nu ne decidem singuri parohul în parohie?...De ce se chinuie un paroh (oarecare; nu că n-aș putea să-ți enumăr cel putin 30!!!) să facă o Biserică, ajutat de către credincioși, și "cineva" de Sus, pe dată ce Bis e gata construită, își bagă nasu', și-l numește pe un altul, cu "doctorat", iar credincioșii și parohul, își plîng în pumn, căci parohul, nici măcar nu se poate plînge că riscă..caterisirea... Sînt convinsă că știi și tu, cel puțin un caz. Și dacă nu știi, îți enumăr eu Njde cazuri...Așa că nu Prima tv, și patronii lor, enumerați in Art Doxologiei, ci ei, mai-marii Bis, sînt proprii lor dușmani, prin urîciunile pe care le practică, înclusiv cerșetoria aia idioată pt bani, și iar bani, pt așa-zisa Caterd a Neam..și exemplele pot continua, dar..mă opresc... N-am intrat de-un secol pe-aici, din pricină că am obosit să tot aștept să nu vă mai găsesc părtinitori față de acești "FARISEI FĂȚARNICI"( Hristos a spus-o, așa că dacă o vei considera cumva un pleonasm, acesta nu-mi aparține!!!) care vă zaharișete pănă vă pierdeți uzul RAȚIUNII, și-a credinței, determinîndu-vă să CREDEȚI, cu tărie, în ei... Scuze! |
|
|
||||
|
||||
|
Nici o scuză!
Cum iti permiți să spui "borfași în sutană"? Femeie lipsită de minte!
|
||||
|
||||
|
Cred ca acestea sunt cele mai ironice scuze pe care le-am citit.
Cum sa aleaga mirenii pe ierarhi? Da' ce e Biserica, guvern sau circ omenesc? Ierarhii se aleg asa cum a lasat Biserica si Sfintii Parinti, nu cum vrei tu! Ca sa nu mai zic cum de ce fel de oameni au ales romanii in ultimii 23 de ani. Biserica nu este institutie umana in care sa faci tu ce vrei, ci este Trupul lui Hristos. Nici un ierarh nu ajunge ierarh fara voia sau ingaduinta Domnului. Si sa nu uitam ca si ierarhii aia vin din noi, cum e ierarhul cam asa e si mireanul. Cei care vad numai averea Bisericii si a unor ierarhi sau preoti, cred ca numai bani au in cap si defapt le este ciuda ca nu au si ei, chiar ma indoiesc ca mor ei de grija manturii ierarhilor. Stii cum e, celalalt este oglinda ta. Apoi, aici era vorba mai ales de cum manipuleaza mass-media si stiu precis ca manipuleaza. Plus tam-tam-ul pe care il fac homosexualii si cei din afara care ii sprijina. *** (Acea limuzina alba cu care a fost vazut Preafericitul Daniel nu a cumparat-o el din banii lui, ci i-a fost data lui de catre Audi, nu stiu daca de tot sau doar ptr. o perioada.)
https://www.facebook.com/sil.en.94 Last edited by Parascheva16; 16.07.2013 at 00:34:44. |
|
|
|||
|
|||
|
Din pacate de la unele cazuri in care unii clerici poate gresesc, se cauta a se generaliza nedrept si a acuza BOR ca si instutie, ceea ce nu este normal!
|
|
|