![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce s-a mai intamplat cu dna Dricu? Sa speram ca nu a fost data afara din casa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Inca nici o veste despre Doamna Dricu?!?
|
|
|||
|
|||
![]()
Iertati-ma ca va deranjez,mai stiti vreo noutate despre acest caz ?
Va multumesc |
|
||||
|
||||
![]()
Bună ziua,
Vă cer scuze pentru inactivitate, din pacate n-am mai frecventat forumul. Am vorbit azi cu doamna Dricu și mi-a spus că are un recurs, care se va judeca în curând. Deci situația rămâne incertă, dar cel puțin deocamdată nu doarme sub cerul liber. Datoria la întreținere este în prezent de 34 de milioane. Să sperăm că iarna o va prinde locuind tot acolo, nu pe băncile vreunui parc. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua,
Va rog mi spuneti ce mai stiti despre acest caz. Cunosc personal o doamna care este bolnava de cancer cu tumoare la cap si multe altele care vine de vreo 3-4 ani de zile in zona Pipera dis de dimineata in jurul orei 8. Tin legatura frecvent cu dansa deoarece lucrez in zona. O sa fiti uimiti daca va povesteste prin ce a trecut femeia asta. A reusit sa cunoasca un avocat care a reusit sa lupte in instanta pentru ea deoarece sta in ploiesti intr-o casa nationalizata impreuna cu fiul ei,care are grad de handicap si este surd,nora ei si fetita. I-au luat pana si pensia deoarece nu mai are bani sa platesca diverse acte. Tot ce vroiam sa va spun e daca vreti sa vorbesc cu ea pentru avocat daca aveti nevoie pot sa dau nr de telefon sa contacteze. Domnu acela a ales acest caz pro bono fara bani,deoarece este un caz foarte grav. Daca as putea sa ajut cumva cu numarul dansei de telefon pentru avocat puteti sa-mi spuneti,as putea sa o intreb sa vedem daca se poate face ceva. Va multumesc |
|