![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu tine. Vrei sa ajuti concret? Infiaza cativa copii - daca te tine buzunarul - sunt singurii pentru care poti face ceva sigur, concret si durabil. Ia-ti o slujba decenta si foloseste-ti timpul liber sa vizitezi batrani si sa stai de vorba cu ei ca si mana de munca ieftina nu prea o sa ai timp sa le oferi ceva, sufleteste vorbind ca material nici atat. Este link -ul http://www.patriarhia.ro/ro/opera_so...e_sociale.html care duce spre..nicaieri, adica spre un site nefunctional. Mda, pilduitor. Citat:
Sau sa ne rugam sa ne dea Dumnezeu un sot iubitor si mai ales cu bani sa intretina familia, ca nu e treaba noastra sa facem bani ci doar copii iar slujba (sa fie si una din asta sa nu ne plictisim acasa) pe post de hobby. Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.07.2013 at 16:47:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Profesoara sau traducator. Poti sa fi profesoara la doua materii, daca vrei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă nu știi când se scrie "fi" și când se scrie "fii". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am citit undeva ca meseria de asistent medical si moasa vor implica 4 sau 5 ani de studii superioare...ma miram chiar ca un asistent medical va studia mai mult de 3 ani, cat se studiaza in general (exceptie fac facultatile mai bune). Deci meseria in sine este foarte serioasa, respectabila, de viitor si cu multe oportunitati de angajare. Pe de alta parte conteaza mult si mediul in care te invarti...de obicei colegii de la facultate au ceva mai multe studii, educatie (sau gresesc?)...este posibil cativa dintre ei sa-ti ramana prieteni pe viata...Nu este acesta un criteriu de ales job-ul...dar are si o latura frumoasa. Nu iti pot spune ce alegere sa faci...cand am fost sa aleg..am mers pe 2 facultati...la una am "picat"..la alta am intrat...asa s-au aranjat lucrurile... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Limbi străine: Engleză, Franceză, Germană, Italiană, Spaniolă... Citește Biblia în cele 2 limbi străine și așa vei învăța perfect să citești și să să scrii, iar ca să dialoghezi îți recomand site-ul ăsta. 2. Există facultatea de asistente medicale și de moașe, dacă medicina e lungă și grea... și mai urmează și rezidențiatul. 3. Există școli profesionale și post liceale de tot felul dar fetelor le stă bine în bucătărie și poți învăța toate rețetele de post (inclusiv la ulei)... sau să servești pe la mese sau să organizezi ceremonii. 4. Te poți angaja la firme în domeniul vestimentației, cusut, tricotat, covoare, pături, jucării, curățenie, catering... 5. Poți face școli sau facultăți teologice și poți practica ce ai învățat la mănăstire sau în lume pentru a fi de folos celor din jur după cum îți cere Dumnezeu. 6. Poți pleca în străinătate la cules, la îngrijit copii mici sau bătrâni, curățenie, mâncare... sau tot felul de activități frumoase în organizații sociale, caritabile, ong-uri. 7. Poți sta liniștită și doar să te rogi așa cum și-a ales Maria spre deosebire de Marta, și nu se va lua de la ea. Orice ai face e bine, spre ce-ți înclină inima, dar să nu-L uiți pe Dumnezeu, ia-L cu tine oricunde te duci și orice ai face. Te ajută sigur că e bun... chiar și cu păcătoșii care vor să se îndrepte. Last edited by vsovivivi; 12.07.2013 at 18:48:15. |
|