Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.07.2013, 16:01:43
N.Priceputu
Guest

Implicit

Bine ar fi să putem cunoaște realitatea așa cum a fost, nu cum vrea presa să o cunoaștem. Chiar nu băgați de seamă manipularea tot mai grosolană pe care presa o face cu noi în interesul lui Voiculescu și a altora ca el?
Lupta pentru justiție este tot mai aprigă. Într-o apariție recentă, referindu-se la arestarea șefului Antenei spunea pe față că va (vor) avea grijă ca justiția să nu mai facă chiar așa, ce vrea ea (cuvintele mele).
Faptul că suntem mințiți sistematic de atâția ani, știind că în spatele marilor trusturi de presă sunt foștii securiști care formează și controlează opinia publică după în funcție de interesele lor este unul dintre motivele pentru care am renunțat la TV.
Este greu să discerni adevărul într-o lume atât de plină de minciună. Este, totuși, necesar.
Reply With Quote
Vechi 11.07.2013, 16:32:04
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit Sa-i speriem de mici

Cateva concluzii:

1. Metodele utilizate de procurori (perchezitii corporale a elevelor, sechestrarea in scoala a elevilor, etc) pot fi discutate si se apropie sau chiar depasesc limita abuzului. Daca procurori au comis abuzuri exista organe competente care pot si trebuie sa-i sanctioneze.

2. Toti elevii care au dat spaga si profesorii care au primit spaga trebuie pedepsiti conform legii, fiind vorba de o infractiune penala.

3. Interventia publica a lui Victor Ponta a fost neinspirata.

Acuma in legatura cu afirmatia ca ""fostii securisti conduc trusturile de presa"" mi se pare exagerata!
In afara cazului Dan Voiculescu (inainte de 1989 era director la ""ICE Dunarea"", firma acoperita a securitatii, prin care se desfasura mare parte din comertul exterior romanesc. In momentul revolutiei, banii pentru marfurile livrate de statul roman diversilor parteneri externi trebuiau sa vina in tara. Partenerii externi au trimis banii, insa in haosul din acele zile, Dan Voiculescu aveea acces la acele conturi, si in loc sa trimita banii in bugetul statului, i-a bagat in buzunarul propriu!), celelalte mari trusturi media si posturi tv din Romania nu vad cum sa fie conduse de foste cadre ale DSS-ului:

-""Pro-tv"" este a lui Adrian Sarbu, care in 1989 era regizor la studiourile "Sahia Film"";
-""Realitatea tv"" a fost infiintata de Silviu Prigoana, care in 1989 era mecanic masini-unelte la Fabrica de spirt din Gherla
-Ion Cristoiu era in 1989 redactor la ""Scanteia tineretului""
etc.

Asadar in afara de Dan Voiculescu, restul oamenilor din presa si mass-media de astazi la momentul 1989 nu prea aveau legatura cu DSS-ul!
Reply With Quote
Vechi 11.07.2013, 17:04:10
N.Priceputu
Guest

Implicit

Nu știu exact cine stă în spatele celorlalte televiziuni. La Realitatea a fost SOV, și în vremea aceea, cel puțin, era o televiziune foarte partizană. Acum mi se pare că sunt cei de la RTV.
Dacă ești atent, nu este foarte greu să-ți dai seama dacă informația ți se oferă în interesul tău sau al altuia (politic, financiar). Dacă ar fi pentru noi ni s-ar prezenta cinstit informațiile, lăsând interpretarea în seama noastră.
Cred că la TVR știrile sunt încă mai cinstite. Prefer, însă, să ascult radioul (România Actualități îmi par cei mai profesioniști).
Nu mi-am făcut o părere sigură despre digi TV; la o primă vedere îmi par profesioniști. Îmi place Cosmin Prelipceanu.

P.S. Atâția ani ne-am plâns că nu-i vedem luați la întrebări pe marii corupți. Iar acum, când Justiția parcă a început să se ia de ei, zicem că e abuzivă, că trebuie să-i întrebe pe ei dacă sunt de acord să fie anchetați...

Revenind la subiect: Mi-e greu să cred că au dat dovadă de atâta lipsă de profesionalism, încât să nu țină cont de sex, cu atât mai mult cu cât era vorba de niște adolescenți. E un lucru elementar, și la pușcărie este personal de același sex cu deținuții.

Last edited by N.Priceputu; 11.07.2013 at 17:15:05.
Reply With Quote
Vechi 11.07.2013, 17:08:55
bogdan81 bogdan81 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2011
Implicit

Legaturi cu securitatea a avut in schimb Basescu, chiar daca el si-a luat dosarul sau l-a distrus. E limpede ca nu puteai sa fii reprezentant al statului roman la Anvers si sa nu colaborezi cu secu.
Metodele securistice ale lui Basescu sunt cele pe care le vedem si azi.
Din cauza asta si-a dorit sa numeasca el procurorii ca sa controleze tara in continuare.
In momentul asta Basescu mai are serviciile secrete in mana si procuratura.
Restul puterii a pierdut-o. Mai incearca insa sa mai sperie lumea cu aceste doua instrumente care-i mai stau la dispozitie.
Problema nu e doar la Voiculescu. Daca nu ma insel, trustul lui Voiculescu e cam singurul care traieste din publicitate. Restul, inclusiv postul basist B1, ziarele basiste Evenimentul Zilei si Adevarul etc. au datorii imense si sunt tinute special ca instrumente de atac ale lui Basescu.
Nu-i iau apararea lui Voiculescu, dar trustul lui e unul dintre principalii contributori la bugetul Romaniei. O fi fost securist Voiculescu, dar si Basescu a fost.
Reply With Quote
Vechi 11.07.2013, 17:11:32
Senior Member

Implicit

Dle Priceputu, constat ca il aparati pe Basescu.
Din cate am vazut insa sunteti si monarhist.
V-a placut atunci cand Basescu s-a luat de regele Mihai si l-a facut tradator de tara si sluga la rusi?
Cum puteti sa sustineti un asemenea personaj grobian si incult, fost securist si fsn-ist numit Basescu?
Reply With Quote
Vechi 11.07.2013, 17:23:47
N.Priceputu
Guest

Implicit

Apăr ceea ce face Băsescu. El, ca persoană, nu-mi place, și pentru multe din faptele/zicerile lui m-am situat în opoziție, inclusiv pentru cea cu regele. Nu mi-a plăcut nici că i-a mințit pe profesori, nici cum a tăiat salariile și pensiile bugetarilor, râzându-le în nas.

Dar anul trecut, când am văzut disperarea USL-ului, îndeosebi a lui Crin Antonescu (care am înțeles tot mai mult că este omul lui Voiculescu) de a pune mâna pe justiție, mi-am dat seama că pericolul pentru marii corupți este real, că Justiția chiar începuse să funcționeze, că DNA a devenit o instituție de temut. Și asta era bine. În momentul ăla l-am susținut fără rezerve pe Băsescu.
Știu, se va spune că nu sunt corupții numai de-a stânga. Adevărat. Sper ca Justiția să dea dovadă cu adevărat de libertate și să-i ia la întrebări pe toți.
Reply With Quote
Vechi 11.07.2013, 17:38:17
Senior Member

Implicit

Dle Priceputu, intai de unde ati tras concluzia ca Antonescu e omul lui Voiculescu ?
Al doilea, asa cum bine ati remarcat, justitia NU e deloc libera, acum. Ea e in mana lui Basescu care santajeaza cu dosare etc.
Dupa cum bine vedeti, cei care au avut de suferit sunt doar de la fosta opozitie, adica actuala USL. Numele mari din PDL, in frunte cu Udrea, Videanu, Blejnar, Berceanu, Popoviciu , Cocos si multi multi altii de ale caror hotii s-a ingrozit o tara intreaga sunt bine mersi si nici NU vor pati nimic cata vreme Basescu va fi presedinte. Asta v-o garantez.
Reply With Quote
Vechi 11.07.2013, 17:50:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Stai sa vezi cand o ajunge un P(SD)/(NL)-ist presedinte.

Probabil ca Base o sa scape ieftin - doar niste anisori de puscarie (asa, simbolic, ca Nastase & Becali) dar noi..
Vechi 11.07.2013, 17:52:03
N.Priceputu
Guest

Implicit

@bogdan81:
Se poate, însă nu va mai fi mult președinte. Chiar nu am cum să măsor cine a furat mai mult. Cei care sunt acum la putere, însă, au o foarte mare influență, având în mână mass-media. Manipulează din greu.
Că Antonescu ar fi omul lui Voiculescu am spus-o pentru că îi apără interesele cu multă înfocare. Sau au interese comune, între care unul major este controlul asupra Justiției, inclusiv prin modificarea Constituției.
Reply With Quote
Vechi 12.07.2013, 03:07:04
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Apăr ceea ce face Băsescu. El, ca persoană, nu-mi place, și pentru multe din faptele/zicerile lui m-am situat în opoziție, inclusiv pentru cea cu regele. Nu mi-a plăcut nici că i-a mințit pe profesori, nici cum a tăiat salariile și pensiile bugetarilor, râzându-le în nas.

Dar anul trecut, când am văzut disperarea USL-ului, îndeosebi a lui Crin Antonescu (care am înțeles tot mai mult că este omul lui Voiculescu) de a pune mâna pe justiție, mi-am dat seama că pericolul pentru marii corupți este real, că Justiția chiar începuse să funcționeze, că DNA a devenit o instituție de temut. Și asta era bine. În momentul ăla l-am susținut fără rezerve pe Băsescu.
Știu, se va spune că nu sunt corupții numai de-a stânga. Adevărat. Sper ca Justiția să dea dovadă cu adevărat de libertate și să-i ia la întrebări pe toți.
F frumos! Subscriu si eu.
Reply With Quote
Răspunde