![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Bineinteles ca NU e normal ce vor sa faca.
Dar nu cred ca vor reusi asa ceva. Eu unul NU sunt de acord cu aceste manipulari genetice. Mi se par niste monstruozitati. Dar sa nu ne pierdem cu firea. Am observat ca exista o tendinta la multi crestini de a discuta doar despre subiecte grave, despre lucruri rele, de a vedea numai partea goala a paharului. Nu cumva facem un pacat cautand mereu numai vestile rele ? Nu cumva riscam sa nu mai vedem frumusetea lumii create de Dumnezeu ? Nu cumva uitam ca, din moment de Insusi Dumnezeu S-a intrupat si a trait viata noastra, singurul raspuns autentic crestin la tot ce se intampla este ca NICIODATA raul NU va prevala asupra binelui ? Ca ultimul cuvant este al lui Dumnezeu si ca niciodata raul NU va putea sa sluteasca si sa distruga definitiv creatia lui Dumnezeu? Ca unicul raspuns autentic crestin la realitate ar trebui sa fie DA. Fiindca daca Dumnezeu NU a refuzat lumea, ci dimpotriva a imbratisat-o si NU s-a scarbit de ea, nici noi NU avem dreptate sa o refuzam. Sa NU pacatuim, dar sa iubim lumea si sa vedem si frumusetea din ea, care intotdeauna va prevala asupra urateniei si va birui. Din acest motiv, cand vad ca exista site-uri care se intituleaza "Moarte lumii noastre" ma intristez foarte tare. Caci Mantuitorul NU a spus "Moarte lumii", ci El S-a facut Viata lumii. Si orice inteles metaforic am da cuvintelor "moarte lumii", ele NU sunt autentic crestine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chestia cu "vom programa culoarea ochilor copilului" este vehiculata de cat s-au descoperit primele gene.. Realitatea? Nici dupa cativa zeci de ani, nu este o idee realista.