![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
I-a spus cumva ca plata pacatului este moartea? Si in consecinta, a ales moartea pentru ca ii era frica de moarte?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici ti s-a dat un raspuns si pe asta l-ai vazut, ca doar ai raspuns aici, repetand papagaliceste aceasi afirmatie care miroase a neoprotestantism. Si aici ai primit un raspuns, daca vrei sa pricepi.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.07.2013 at 01:36:36. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De fapt nu este vorba despre speriat in adevaratul sens al cuvantului cat este mai ales de ranirea orgoliului. Nimeni nu isi permite sa-mi spuna mie cum sa ma imbrac,cum sa ma port,etc. Ieri la biserica,am vazut 2 femei care erau imbracate de piscina/plaja.Adica cu sutienul,umerii si coastele la vedere. A fost un adevarat show,dar vezi aici nimeni nu se oboseste sa spuna nimic. Caci nu ne obosim sa invatam pe nimeni,si nu vrem Doamne fereste sa-i judecam,mai bine ii lasam sa se rataceasca de capul lor...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si mai e un motiv pentru care cultivarea ei poate fi interzisa: culturile "inofensive" pot ascunde pe cele de cannabis sativa. Cum e legislatia la ora actuala, la noi, in privinta asta? Oricum, nu prea cred ca la ora actuala canepa mai este folosita cine stie ce in industrie.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.07.2013 at 01:55:51. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Normal ca nu se mai foloseste canepa din moment ce e interzisa si s-au distrus culturile, iar exportul a cazut, evident. Ciudat e ca, in vest oamenii inteleg diferenta intre canepa(cannabis sativa) si cannabis indica (drog). Au fost multi mesteri populari care duc traditia mai departe care s-au plans de acest lucuru. Canepa este un material important in traditia romaneasca. In legislatie scrie ca e interzis cannabisul, dar nu se specifica care cannabis. Drogul sau canepa.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa fii promovat trebuie sa participi la niste evenimente ,dansa participa si acum , dar foarte sporadic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In definitiv nu le obliga nimeni sa paseasca in biserica. In asemenea situatii trebuie atentionate cu grija persoanele care sunt indecente ,biserica nu e club . Depinde de ton ,cum te adresezi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este destul de evident ca traditia romaneasca nu este promovata asa cum ar trebui. Asa cum si istoria noastra este pusa in umbra. *** @Yasmina Dar doamnele care mers imbracate de plaja la Biserica erau nou venite? Adica, nu stiau regulile din BO sau sunt destul de vechi , dar nu le intereseaza ? Daca sunt noi, e de inteles, daca sunt vechi ar trebui sa fie atentionate! Nu sunt babute ca in Ro sa le atraga atentia? :D
|
||||
|
||||
![]()
Si totusi Nastya a ales sa taca !
Poate nu se astepta ! Sau poate credea ca mentalitatea ei plina de "bunavointa" acolo unde nu se cere bunavointa in primul rind ci cu totul altceva, era salvatoare, era europeana, pacifista, era... un punct de reper. F. asemanator cu practica comunista a ultimilor ani de marete realizari cind, daca in sedintele de partid, iesea tensiune si contradictii, intervenea secretarul de partid si spunea: mai tovarasi, sa fim mai calmi, sa mai lasam de la noi, sa fie intelegere, sa nu avem discordie, sa mai iertam si sa mai dam sanse si celorlalti, asa fac niste tovarasi adevarati, demni de increderea partidului nostru. Orice accepta romanul, de voie, de nevoie, dar ca trebuie sa respecte indemnuri, recomandari, povete, reguli si legi, asta nu ! Atunci o da cu miorlaiala : nu stiu, nu pot, nu cunosc, nu sunt obisnuit, nu am incercat, nu m-am asteptat, nu am crezut ca este chiar asa, sunt oripilata , etc, etc . Numai sa taca si sa se supuna, nu ! Exact cum spunea Yasmina: pt. ca in spatele tututror faptelor si gindurilor noastre sta de extrem de multe ori, dar extrem de multe ori, nu intentia vazuta, care defapt este o minciuna, o inselare, ci mindria noastra ! Si-apoi pt. mindria noastra , si tragem .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai fi asa credula, informeaza-te mai bine: http://en.wikipedia.org/wiki/Medical...nnabis_strains The genus Cannabis contains two species which produce useful amounts of psychoactive cannabinoids. Cannabis indica produces a higher level of Cannabidiol (abbreviated CBD) relative to THC (the primary psychoactive component in medical and recreational cannabis). Cannabis sativa, on the other hand, produces a higher level of THC relative to CBD.[4] Nu se mai foloseste canepa pentru ca industria are o sursa mai buna pentru fibre, care probabil se prelucreaza mai ieftin si mai ieficient, fibre sintetice, bumbac de ce nu, in.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 02.07.2013 at 12:40:55. |
|