Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2013, 16:23:55
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Topicul se numeste "Vindecarea cheliei".
Stresul contribuie cu siguranta la formarea unei chelii.
Vad ca americanii se intrec pe ei insisi:
http://www.gandul.info/magazin/cum-a...vitiei-8317788
Consolare: Dacat cu par pe fata, mai bine fara par in cap.
Topicul asta merge la Generalitati nici de cum la Umanitare, sintem pe un forum ortodox si chiar ca nu ma intereseaza ce fac americanii Anca, noi aici sintem niste crestini ortodocsi nu?
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 31.05.2013, 17:02:46
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Topicul asta merge la Generalitati nici de cum la Umanitare, sintem pe un forum ortodox si chiar ca nu ma intereseaza ce fac americanii Anca, noi aici sintem niste crestini ortodocsi nu?
e, nu chiar toți.
Reply With Quote
Vechi 02.06.2013, 00:16:30
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Nu e nimeni obligat sa citeasca si sa accepte tot.
Constat ca pericolul consta in primul rand in faptul ca omul isi aroga mai multe drepturi decat e normal, umbland la embrioane, modificand ADN-uri. Omul se crede dumnezeu. Daca nici asta nu are legatura cu crestin-ortodoxul, atunci ce?
Sunt lucruri grave, Vassy, care sunt cu doua taisuri, si tocmai asta am vrut sa subliniez. Raul nu se anuleaza, doar pentru ca nu il vedem sau pentru ca ii intoarcem spatele.

Oamenii vor sa se vindece de chelie si in loc sa-si vindece mai intai sufletul si apoi trupul, prin spovedanie si impartasanie, mergand la Sf. Maslu, ei incep prin a modifica ADN-ul...

In ceea ce priveste locul topicului, ai dreptate, dar nu e prima data cand se deschide un topic in locul gresit. Speram insa sa fie ultima data.
Reply With Quote
Vechi 02.06.2013, 21:02:32
stoicadorina's Avatar
stoicadorina stoicadorina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2013
Implicit

Discutam despre orice! Numai despre credinta nu. Ce interesant era acest forum si ce multe postari interesante am citit, ce oameni deosebiti am cunoscut. Acum e jalnic.
Ai dreptate Vasia.
Reply With Quote
Vechi 03.06.2013, 09:59:59
vsovivivi vsovivivi is offline
Banned

Data înregistrării: 27.08.2012
Locație: Insectharul creștin ortodox israelit
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stoicadorina Vezi mesajul
Discutam despre orice! Numai despre credinta nu. Ce interesant era acest forum si ce multe postari interesante am citit, ce oameni deosebiti am cunoscut. Acum e jalnic.
Ai dreptate Vasia.
Dacă acum ți se pare jalnic înseamnă că între timp ceva s-a întâmplat cu tine, din moment ce oamenii au rămas cam aceiași. Când ochiul tău cel drept, lumina ta, căci ochiul e lumina trupului, Lumina care este în tine devine întuneric, darmite atunci întunericool din tine? Deci cu atât mai mult întunericool devine tot rău și cel pe care-l stăpânește devine tot mai jalnic.

Hartford
Oare tipicul acesta nu este dspre credință și despre milă față de oamenii cu probleme? Că de aia este pus la umanitare, sau oare la umanitare se pun numai anunțurile prin care milogii vicleni cer bani ca la mica publicitate?.. ca să-i dea apoi pe operații foarte scumpe și costisitoare făcute în străinătate, finalizate cu reușite de moment și eșec veșnic mai ales într-ale credinței.

Deci Hartford, umanitar este un titlu pentru mila practică față de necazurile omului credincios. De aia am pus aici topicul pentru că se adresează celor cu probleme ce pare că nu au rezolvare. Deci rezolvarea nu e lumea și banul ci Dumnezeu și credința ta...
Reply With Quote
Vechi 04.06.2013, 02:18:06
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul
Dacă acum ți se pare jalnic înseamnă că între timp ceva s-a întâmplat cu tine, din moment ce oamenii au rămas cam aceiași. Când ochiul tău cel drept, lumina ta, căci ochiul e lumina trupului, Lumina care este în tine devine întuneric, darmite atunci întunericool din tine? Deci cu atât mai mult întunericool devine tot rău și cel pe care-l stăpânește devine tot mai jalnic.

Hartford
Oare tipicul acesta nu este dspre credință și despre milă față de oamenii cu probleme? Că de aia este pus la umanitare, sau oare la umanitare se pun numai anunțurile prin care milogii vicleni cer bani ca la mica publicitate?.. ca să-i dea apoi pe operații foarte scumpe și costisitoare făcute în străinătate, finalizate cu reușite de moment și eșec veșnic mai ales într-ale credinței.
Deci Hartford, umanitar este un titlu pentru mila practică față de necazurile omului credincios. De aia am pus aici topicul pentru că se adresează celor cu probleme ce pare că nu au rezolvare. Deci rezolvarea nu e lumea și banul ci Dumnezeu și credința ta...
Apoi sovivica daca chelia e problema atunci ce sa mai zic de alte boli(cancer de exp) mai nou barbatilor le place cheli se tun singuri ca e mai igienic e mai ieftin si mai comod) si femei sint pe aici tunse 0.
La Umanitare se cer si rugaciuni nu numai bani,milogeala cum spui tu.
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!

Last edited by Hartford; 04.06.2013 at 12:44:28.
Reply With Quote
Vechi 04.06.2013, 15:28:35
stoicadorina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivivi Vezi mesajul

Hartford

Nu stiu ce sa-ti raspund, m-oi fi intunecat la vedere!?
Oricum, cu sau fara chelie daca sufletul omului e bun daca are un caracter frumos, daca e credincios si milostiv conteaza oare cate fire de par are in cap?
Reply With Quote
Vechi 03.06.2013, 14:51:50
Miha-anca
Guest

Implicit Off-topic

Citat:
Ai dreptate Vasia.
Bine, si atunci de ce ai revenit, Dorina, ca nu mai inteleg.
Poate ca si noi, fiecare in parte, suntem de vina, ca nu contribuim pe masura asteptarilor noastre. Te-ai gandit la acest aspect?
Calitatea forumului depinde de cei care scriu, nu de cei care citesc.
Reply With Quote
Vechi 04.06.2013, 15:32:51
stoicadorina's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Bine, si atunci de ce ai revenit, Dorina, ca nu mai inteleg.
Poate ca si noi, fiecare in parte, suntem de vina, ca nu contribuim pe masura asteptarilor noastre. Te-ai gandit la acest aspect?
Calitatea forumului depinde de cei care scriu, nu de cei care citesc.
Mi-e drag acest spatiu virtual si oamenii de aici.
Ai dreptate Anca. Ori ne-am smerit si am renuntat sa ne dam atotstiitori in ale ortodoxiei, ori ne-am blazat(aici ma includ pe mine).
Reply With Quote
Vechi 05.06.2013, 00:23:23
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Mi-e drag acest spatiu virtual si oamenii de aici.
Ai dreptate Anca. Ori ne-am smerit si am renuntat sa ne dam atotstiitori in ale ortodoxiei, ori ne-am blazat(aici ma includ pe mine).
Atotstiutor e doar Dumnezeu. Cand cineva citeaza din carti si recunoaste acest lucru, nu-l putem suspecta ca este atotstiutor; copy/paste stie sa faca oricine de la Prim Ministru in jos. Dar asta nu ne face atotstiutori, caci ar insemna sa ne mintim pe noi insine.
Multumesc lui Dumnezeu ca de cate ori am cazut, m-a ajutat sa ma ridic, ca sa nu ajung la blazare. Sunt sigura ca nici tu nu ai ajuns acolo.
Cu Dumnezeu inainte, Dorina!
Reply With Quote
Răspunde