![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
e, nu chiar toți.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Constat ca pericolul consta in primul rand in faptul ca omul isi aroga mai multe drepturi decat e normal, umbland la embrioane, modificand ADN-uri. Omul se crede dumnezeu. Daca nici asta nu are legatura cu crestin-ortodoxul, atunci ce? Sunt lucruri grave, Vassy, care sunt cu doua taisuri, si tocmai asta am vrut sa subliniez. Raul nu se anuleaza, doar pentru ca nu il vedem sau pentru ca ii intoarcem spatele. Oamenii vor sa se vindece de chelie si in loc sa-si vindece mai intai sufletul si apoi trupul, prin spovedanie si impartasanie, mergand la Sf. Maslu, ei incep prin a modifica ADN-ul... In ceea ce priveste locul topicului, ai dreptate, dar nu e prima data cand se deschide un topic in locul gresit. Speram insa sa fie ultima data. |
|
||||
|
||||
![]()
Discutam despre orice! Numai despre credinta nu. Ce interesant era acest forum si ce multe postari interesante am citit, ce oameni deosebiti am cunoscut. Acum e jalnic.
Ai dreptate Vasia.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hartford Oare tipicul acesta nu este dspre credință și despre milă față de oamenii cu probleme? Că de aia este pus la umanitare, sau oare la umanitare se pun numai anunțurile prin care milogii vicleni cer bani ca la mica publicitate?.. ca să-i dea apoi pe operații foarte scumpe și costisitoare făcute în străinătate, finalizate cu reușite de moment și eșec veșnic mai ales într-ale credinței. Deci Hartford, umanitar este un titlu pentru mila practică față de necazurile omului credincios. De aia am pus aici topicul pentru că se adresează celor cu probleme ce pare că nu au rezolvare. Deci rezolvarea nu e lumea și banul ci Dumnezeu și credința ta... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La Umanitare se cer si rugaciuni nu numai bani,milogeala cum spui tu.
Rugaciunea care-i plansa In a lacrimei parau, Te sfinteste si te-nalta Ca sa-l vezi pe Dumnezeu! Last edited by Hartford; 04.06.2013 at 12:44:28. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Oricum, cu sau fara chelie daca sufletul omului e bun daca are un caracter frumos, daca e credincios si milostiv conteaza oare cate fire de par are in cap?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ca si noi, fiecare in parte, suntem de vina, ca nu contribuim pe masura asteptarilor noastre. Te-ai gandit la acest aspect? Calitatea forumului depinde de cei care scriu, nu de cei care citesc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai dreptate Anca. Ori ne-am smerit si am renuntat sa ne dam atotstiitori in ale ortodoxiei, ori ne-am blazat(aici ma includ pe mine).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc lui Dumnezeu ca de cate ori am cazut, m-a ajutat sa ma ridic, ca sa nu ajung la blazare. Sunt sigura ca nici tu nu ai ajuns acolo. Cu Dumnezeu inainte, Dorina! |
|