![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Stai asa sa inteleg. Tu zici ca: vei primi pedeapsa ce duce la indreptare si ea va avea un sfarsit si te va duce la indreptare si ascultare de Dumnezeu? Dar pana atunci poti sa pacatuiesti?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pot sa pacatuiesc sau pot sa nu pacatuiesc. Voi fi pedepsit si voi fi reabilitat daca vrei, nu voi sta la inchisoare pentru totdeauna, fara nici un rost.
Logic ca este mai bine sa nu pacatuiesc ca sa nu fiu pedepsit. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci tu spui ca: poti sa si pacatuiesti, si asta ar insemna ca ajungi in iad, stai o perioada acolo si apoi merg in rai?
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, cam asta spun, pentru ca nicaieri nu se spune ca pedeapsa este intr-adevar vesinca (aidios), ba chiar se spune opusul, ca Dumnezeu este Mantuitorul tuturor oamenilor si ca voieste ca toti sa cunoasca Adevarul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doua lucruri si cu asta am terminat: 1) Dumnezeu nu mantuieste pe nimeni cu forta (deci contra vointei omului). 2) Ceea ce sustii tu este PACAT IMPOTRIVA DUHULUI SFANT, care nu se iarta niciodata. Adica sa pacatuiesti linisti cu gandul ca Dumnezeu te va ierta oricum. Deci daca nu iti schimbi modul de gandire nu ai cum sa te mantuiesti. Vezi aici mai multe detalii: http://www.crestinortodox.ro/religie...riu-69363.html |
|
|||
|
|||
![]()
Omule, nu pacatuiesc linistit, nu vreau sa pacatuiesc, vreau sa fiu aproape de Dumnezeu, ce nu ai inteles din ce am zis?
Fiecare genunchi se va pleca si fiecare limba va marturisi, crezi asta? FIECARE. |
|
|||
|
|||
![]()
N-am zis ca pacatuiesti linistit. Dar tu ai zis ca poti pacatui ca tot in rai ajungi. Nu te acuz pe tine, ci doar judec ceea ce tu spui si sustii.
|
|