![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asadar dvs spuneti ca e acelasi lucru participarea unor preoti la lansarea unei carti (care nici macar nu stim ce contine), cu crimele facute de unii preoti catolici si indemnul la genocid. Pe de alta parte razboiul din Bosnia a fost un razboi, in timp ce in timpul ustasilor era doar o epurare fara sa fi avut nici macar un antecedent al sarbilor care sa reclame o razbunare. Last edited by catalin2; 26.05.2013 at 23:16:18. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ca sa fie clara pozitia mea: condamn crimele oricui, fie el ustas catolic sau sirb ortodox. Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 26.05.2013 at 23:25:25. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
P.S. In legatura cu razboiul din Bosnia, am gasit un interviu cu un politician si consilier american, care spune ca SUA (CIA) a sprijinit mujahedinii veniti in Bosnia. Last edited by catalin2; 26.05.2013 at 23:50:59. |
|
|
||||
|
||||
|
Nici un catolic nu a ucis ortodocși, nici un ortodox nu a omorît pe nimeni. Creștinii nu sînt capabili de crimă.
Sună la fel cu a spune că românii sînt 80% ortodocși.
|
|||
|
|||
|
Chiar asa? Spune-le asta Papilor, Tzarilor, hetmanilor Ucrainei, cruciatilor, etc. Si, mai ales, victimelor lor.
|
|
|
||||
|
||||
|
Chiar așa. Acei călăi, ierarhi sau nu, nu au fost nici catolici, nici ortodocși, chiar dacă alții i-au supranumit astfel.