Citat:
În prealabil postat de Florinvs
Ei, nu chiar imediat dupa ce o cunosteam direct in pat! Se mergea pe ideea incet dar sigur- intai un film, apoi la o petrecere, eventual sambata seara la o discoteca, apoi cum aici fiecare stia ce face fiecare se mai interesa ce fel de element esti (sa nu fii vreun betivan- din pacate fiind örasul dintre vii"" avem multi si de astia! ori vreunul cu apucaturi mai violente), cum te coporti in anumite situatii, cat de atent esti la anumite ocazii (macar acolo o floare de ziua de nastere sau de nume) si abia apoi!
Si un alt aspect care conta era atunci cand erau situatii mai delicate- vreun necaz sau o suparare- sa vada ca o sustii si stii sa-i fii aproape!
Era un fel de ïntelege tacita"" intre baietii- nu ne legam de fata altcuiva! Care nu intelegea chestia asta intai cautam sa-l lamurim cu vorba buna, dar daca era prea incapatanat ori increzut si nu pricepea de vorba buna mai risca sa mai ia si o palma peste ochi.
|
Am si eu fata ,nu mi-ar place sa se profite de ea in acest fel
Unele poate ca erau fraierite cu promisiuni ,altele indragostite,sau cum spuneti d-voastra santajate sentimental
Altele o faceau de buna voie
Nu va judec dar vad si eu cam care e nivelul moralitatii din zilele noastre.
Pana la urma daca erati doritori de relatii intime va puteati casatori