![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Ori nu știau ce spun, ori episodul respectiv făcea reclamă la panourile fotovoltaice: orice sursă de energie de acest tip are nevoie de acumulatori pentru stocarea surplusului de energie produsă la un moment dat: nu fac lumină ziua-n casă când e soare și panourile foto generează maxim.
|
|||
|
|||
|
Citat:
In ceea ce ma priveste, costurile prea mari atat pentru panourile fotovoltaice, cat si pentru eoliana, ma sperie la fel de mult ca si facturile de la curent si caldura pe care le voi avea de plata din banii de pensie. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Stiu ca daca ai acte pe casa in regula poti solicita si nu te costa prea mult ,sunt subventii . O prietena are niste panouri si are apa calda permanent Eu as opta pt curent electric ,am vazut la man.Sihastria Rarau sistem de iluminat cu niste panouri foarte mari |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sfaturi practice in Biserica: Cum ne comportam fata de celalalt? | NECTARIE | Tinuta in Biserica | 1 | 03.07.2011 16:50:49 |
| stihirile practice | madalinjomy | Muzica Bisericeasca | 3 | 29.06.2011 22:21:16 |
| Invataturi crestine practice | spre_rasarit | Generalitati | 5 | 09.01.2011 11:11:21 |
| Caz rar, am nevoie de sfaturi!!! | worldwide | Intamplari adevarate | 18 | 28.04.2010 23:52:32 |
| sfaturi ortodoxe | The_Fallen | Generalitati | 1 | 23.12.2009 09:35:43 |
|
|