![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Vă înșelați, domnule Mihnea. Stilistica și ideile sunt destul de diferite, asta poate vedea oricine, iar anti-"catolici" sunt destui pe lumea asta. Despre IP nu mai spun nimic; IP variabil este detectabil foarte ușor, se vede imediat un user care folosește același calculator cu două sau mai multe nume de utilizator, și nu trebuie să ai un soft special, e suficient ca furnizorul de internet (ISP) să îți dea IP variabil ca să îl ai (adică ceea ce se întâmplă cu marea majoritate a utilizatorilor de internet). Iar în chestiunea cu mai multe calculatoare, pentru că se poate vedea că intrăm și în același timp, ba poate chiar scriem postări în același timp (și eu și Amistad), mi-aș dori eu să am mai multe calculatoare și mai multe conturi de la furnizorul de internet. Oricum se poate vedea foarte clar de către oricine că ideile și forma de exprimare diferă destul de mult între mine și Amistad; îi asigur pe ceilalți useri ori pe alți vizitatori că nu am nici cea mai mică legătură cu Amistad.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ha ha ha. Era un film cu Jackie Chan "Who am I", vad ca asa am patzit si eu aici. Nu mai stiu cine sunt, sunt Decebal sau Klamath, clona cui? Spuneti-mi voi. Ha ha. Am obsesie anticatolica? Poate am unele tendinte mai dure, dar a fi ortodox inseamna si a apara adevarul printre altele, nu obsesie anticatolica. Iar pericolul cel mai mare in materie de erezie care este asupra Bisericii este ecumenismul si mai ales cel purtat de romano-catolici. Cand pe situl ortodox vin catolici si spun ca Feciara Maria nu a murit eu ce trebuie sa fac? Sa zic ca icoana Adormirii Maicii Domnului la care noi ne inchinam in care Iisus tine sufletu Sfintei Sale Maici e gresita? Mai am de cizelat la stilul de a ma exprima asta e clar, dar oricum ai spune unui om ca ceea ce crede el de atata timp e gresit il doare, mai ales in chestiune de religie. Cand aud aberatii pe un forum ortodox spun si eu ce am citit din cartile ortodoxe. Ce am spus ca sa fiu banat? Adica suntem frati cu catolicii dar ei ne calca in picioare credintza noastra prin invatzatura lor pe care o propaga si aici, chiar daca la prima vedere nu pare ca au ceva cu invatzatura ortodoxa. Credintza lor este opusa credintei noastre si aunci cand ei vin si spun ceva din credintza lor lovesc fara sa vrea in credintza noastra. Credintza catolica e gresita, romano-catolicii nu sunt rau intentionati, dar sunt inselati si fac raul fara sa stie. (majoritatea) Frati suntem ca oameni, dar nu suntem frati in Hristos, din pacatae.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ioan Paul Al II-lea | nsd | Biserica Romano-Catolica | 3 | 08.09.2015 21:01:17 |
| Sa-l pomenim in rugaciuni pe Paul | cristiboss56 | Umanitare | 5 | 28.04.2010 22:45:03 |
| Paul washer - sermon jam | cristian24 | Pocainta | 0 | 14.11.2009 12:39:14 |
| Patriarhul Bartolomeu si Papa Ioan Paul a IIlea | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 22.06.2008 17:16:04 |
|
|