![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hai cu mine la o plimbare și vom face pace: tu îmi arăți bisericile, eu îți arăt ce a "crescut" în jurul lor (ca buruienile împrejurul florilor, dar unde-i grădinarul?). Spre exemplu, eu îți arăt 3 locuri amenajate după aceeași schemă aprobată (altfel cum ar fi fost posibil să apară?) de edilii Capitalei în acord cu prințipiile libertății, democrației, drepturilor omului: - se dă aprobare și se ridică una biserică; - alături se ridică două crâșme; uneori, muzica de la terasă interferă cu cântările din timpul slujbei. Spun că interferă, ca să nu zic că acoperă. - se are grijă ca alături să fie pus minim un hotel mic, pe geamul/pancarta/afișajul căruia să scrie limpede, dar în termeni eleganți: aici puteți veni pentru câteva ore să faceți sex. E precizat și tariful. Frumos pachet, nu-i așa? Și toată lumea e mulțumită, ca în democrație! Respectatu-s-au drepturile tuturor cetățenilor și legile patriei? Respectat-u-s-au! Ah, am uitat să precizez: ca nu cumva copiii creștinilor să NU uite în ce lume trăiesc, în proximitatea acestui năucitor amestec se află două școli cu clasele I-VIII și un liceu. Să auzim de bine! Last edited by cezar_ioan; 26.04.2013 at 23:26:09. |
|