![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Le-ai primit deja. Dar tu așteaptă.
|
|||
|
|||
|
Multumesc.Cred ca putem trece la alt subiect.
Ramanem, on topic, cu o asemanare esentiala intrea ortodoxie si adventism: ambele marturisesc ca "asteapta invierea mortilor si viata veacului ce va sa vie". In ce masura aceasta marturisire reprezinta un punct de credinta (o puternica incredintare in cele fagaduite), este limpede pentru adventism. In ce priveste ortodoxia ... nu m-am lamurit. Last edited by drumetul6519; 19.04.2013 at 12:58:50. |
|
|
||||
|
||||
|
Ei, când vei/veți pricepe importanța Sfintei Tradiții în credința noastră o să ți se lămurească toate "nelămuririle" "nevinovate".
|
|||
|
|||
|
Crezul nu face parte tot din Sfanta Traditie? Eu am cerut sa-mi explicati importanta unei invataturi din Crez. Din punct de vedere adventist, acea invatatura este adevarata si reprezinta singura nadejde pentru cei care au murit in credinta. Nu am inteles ce reprezinta din punct de vedere ortodox.
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu am zis ce am zis cu sensul de "întreaga" Sfântă Tradiție. Nu numai ce vă convine.