![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Interesant ca dl ecologist din Partidul Verde, Remus Cernea, nu se preocupa de exploaterea gazelor de sist in schimb are proiecte care ataca Biserica si protejaza homosexualii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ecologistii sunt de stanga in toata Europa si lumea. Se stie. Indiferent ca se cheama "Green Peace" sau "die Grünnen". In fond, aceeasi Coloana a V-a umbla acum cu cioara rosie vopsita in verde in speranta ca nimeni nu o recunoaste. V-am identificat, tovarasi !
|
||||
|
||||
![]()
Cernea e genul de politician care are niste scopuri foarte bine definite. Tind sa dau crezare lui Dumitru73.
|
||||
|
||||
![]()
Nu prea e creștinește ce am să spun, dar: părerea mea e că Cernea e un stupid cu idei puține și fixe.
Nu sunt încă pe deplin lămurit dacă e marioneta cuiva material sau nu.
|
||||
|
||||
![]()
Personal Cernea nu ma deranjeaza asa mult, e fixist, dar nu e nebun d-ala zgomotos.
In fine, dupa ce a zis asta, Solcanu l-a luat la misto, ca da, pt ei ar fii bine, dar la cat de bun comunicator e Cernea.... Cand tu vrei sa lupti pt homosexuali, iar cel mai cunoscut dintre ei te ia peste picior, e clar ca nu ai sorti de izbanda. Sa stam noi linistiti, ca nu ajunge nicaieri.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
mai stiti multi homosexuali romani persoane publice, fara a va uita pe google?
|
||||
|
||||
![]()
Naomi :))))))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iar faptul că arată o oarecare consecvență, inseana că are idei fixe? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vi se normal ca oamenii sa te voteze pentru ideologia unui partid , iar apoi sa iti schimbi ideologia ? Spuneti-mi va rog , care sunt proiectele de lege ale lui remus cernea pe care le-a depus pana acum ? Raspuns : legalizarea parteneriatelor civile ptr. homosexuali si taierea fondurilor pentru Biserica ! Nicidecum vreun proiect de lege care sa vizeze exploatarile abuzive, constructiile ilegale in delta dunarii , etc. prin urmare , domnul cernea face doar ce stie sa faca (sa atace Biserica) , cu toate ca dansul fusese votat pentru altceva. |
|