Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.04.2013, 10:45:59
ilieadrian28 ilieadrian28 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 03.09.2012
Implicit

Eu pot să cred că exiști sau nu chiar în acest moment; faptul că ai postat, adică ai scris cateva cuvinte și nu te-am văzut nu mă poate obliga nimeni să cred că existi sau nu; aș putea să spun și eu cum ai spus dumneata despre Dumnezeu că numai dacă il vezi crezi, că numai dacă te vad cred ce ai scris aici! Dar vederea necesita jertfa din partea fiecăruia sau din parte celui care vrea sa se convingă, ceea ce lipsește de cele mai multe ori omului de azi! Eu cred că exiști chiar dacă nu te-am văzut niciodată și poate nu o să te vad niciodata! Dar apropo draga, ma ierti ca indraznesc sau dacă crezi sau nu ce spun, te privește, dar chiar nu interesează pe nimeni ca persoana ta crede sau nu crede, pentru că nu ești primul și nici ultimul. Dacă nu crezi în Dumnezeu foarte bine, cine te obliga, dar asta nu înseamnă ca nu există, datorită faptului ca dumneata nu crezi! Dar fi atent ca Acel "Dumnezeu in care spui ca nu crezi, crede El in tine."Nicolae Steinhardt.
Credința se trăiește, nu se vorbește, iar de un lucru poți vorbi numai daca ai avut experiența lui...nu poți vorbi de rugaciune fara rugaciune, de post fara post, de Dumnezeu fară Dumnezeu....Și apropo nimeni nu poate fi ateu...pentru ca chiar dacă nu vrei să crezi în Bunul Dumnezeu cu siguranță crezi în altceva și acel altceva ți se va face mai devreme sau mai tarziu Dumnezeul tau caruia îi vei sluji cu siguranță.

"Daca vrei sa scapi din prima de rele, leapada-te de mama relelor, care este iubirea de sine".Sfantul Talasie
"Chemarea lui Dumnezeu nu inceteaza niciodata. Repet acest cuvant: bea cineva sau nu, izvorul curge."Parintele Constantin Galeriu
Dacă omul nu bea nu înseamnă că izvorul nu există, e alegerea lui, dar totuși Izvorul va curge mereu în așteptarea celor care mai devreme sau mai târziu își vor da seama că le este sete. Iar,

Dacă Dumnezeu există și cred nu pierd nimic!
Dacă Dumnezeu nu există și nu cred, iar nu pierd nimic!
Dar dacă Dumnezeu există și nu cred pierd totul! Dostoievski
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
renuntare la religie 111111111111 Intrebari utilizatori 30 08.08.2013 21:12:16
Bani si religie User Generalitati 4 31.10.2010 18:53:31
Ce fel de religie sa imi doresc? MariaB Biserica Romano-Catolica 42 18.10.2010 02:17:29
Religie Darkanian Pocainta 4 07.12.2009 12:20:13
prieten vs religie mirelat Generalitati 30 10.11.2009 22:15:07