![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Singura care a folosit termenul "isterie" ați fost dumneavoastră, deci nu e cazul să mă/vă culpabilizați... Știți vorba aceea: din cuvintele tale vei fi... (Mat.12,37)
Last edited by centesimusdecimus; 07.04.2013 at 16:29:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Domnule Centesimus,eu l-am folosit,iar dvs.ati facut trimitere la el...oricum,nu mai conteaza...eu nu mai "polemizez" cu dvs,caci batem apa-n piua...Nu v-am trimis la "alt" predicator,ci la un Sfant...dar se pare ca dvs.nu-l recunoasteti,pt.ca va combate ereziile prin scrierile lui...Oricum,daca vreodata va hotarati sa renuntati la rataciri si sa va intoarceti la Biserica mama,cautati-ma si voi fi cu tot sufletul alaturi de dvs...acum va las si ma mut pe alt topic,caci mi-am consumat destui nervi aici...va doresc numai bine si sa va lumineze Dumnezeu...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu avea cum să mă combată, căci a trăit mult înaintea mea. Citat:
Mulțumesc asemenea. Nu vă mai consumați, lăsați că Dumnezeu ne va lumina pe toți dacă-I cerem și mai ales dacă suntem dispuși să-I urmăm lumina... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Scriptura in mana unui sectar, ii confera vreo autoritate duhovniceasca? Da, insa doar in ochii celor la fel de prosti sau mai prosti ca el.