![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
este uimitor când cineva care se bazează pe cărțile lui Vladuca & co are impresia că înțelege procesele celulare și genetica decât în om de știință dedicat, care a studiat mulți ani în laborator. și aici nu mă refer la tine în mod special. ori este ignoranța totală, ori prostie fără margini. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar pana la urma, evolutionistii au o lunga istorie in spate in care au fabricat sau au vazut minuni, de la desene falsificate la intregi schelete umane reconstruite dintr-un dinte de porc, asa ca de ce sa-i credem ? Ideea asta cu omul de stiinta care moare cu adevarul de gat, e dintr-un alt film, nu se aplica in cazul evolutionistilor. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
cine a deconspirat acele falsuri? Kent Hovin? Vladuca? S. Rose? nuuuuu. tot oamenii de știință. și tot evolutionisti, în mare majoritate. așa ca ce-mi spui tu acolo? |
|
|
|||
|
|||
|
Apropos de porc, chiar si regenerarea ligamentului parodontal al dintelui se face cu un medicament - Emdogain, care se face din extract de mugure dentar de la porc.
Minunat animal. Nu stiu cum unora li se pare mai frumos cainele sau pisica sau mai stiu eu ce. Bunica mea e de la tara si are porc. Imi zice mereu ca porcul e cel mai frumos animal. Abia acum incep sa inteleg la ce se referea. E un animal util. |
|
|
|||
|
|||
|
Pai daca o sa mori crezand intr-un fals ? Daca a doua zi dupa ce mori tu "oamenii de stiinta " o sa cada de acord ca nu-i nici o fuziune acolo, dar ca oricum nu conteaza asta pentru ca "dovezile pentru evolutie sunt covarsitoare" ? Important pentru mine este sa inteleg ca evolutionismul este pentru multi o religie si ca ei sunt dispusi sa vada minuni acolo unde nu sunt minuni. Si ca nu este la fel de teorie ca si teoria electricitatii, pentru ca altfel nimeni nu ar mai avea nimic impotriva. Dar sunt chiar atei sau agnostici care sunt impotriva si eu am incercat sa dau cateva exemple, deci nu numai Biblia pare a fi problema.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
dacă ar exista un Dumnezeu, nu ar fi atat de vanitos încât să nu ia în calcul viața omului, atât timp cât credința lui nu a fost cea corectă. un astfel de Dumnezeu nu poate fi decât unul inventat. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu cred ca exista lucru care nu va fi luat in calcul. Dar un singur lucru stiu, ca atunci nu ne vom mai putea amorti constiinta. Din pacate va fi prea tarziu. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 04:54:06 |
| De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 13:41:07 |
| ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 15:51:43 |
| Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 03:29:50 |
| un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 19:58:43 |
|
|