Citat:
În prealabil postat de lore86
nu e vorba de predare intr-o anumita limba.Copilul ti-l instruiesti acasa, iar la sf semestrului trimiti portofoliul cerut de scoala respectiva cu lucrarile copilului, pentru evaluare.
Homescoolingul nu inseamna izolarea copilului de altii.Ci inseamna baza o puneti impreuna iar activitatile celalalte s ale faca impreuna cu copii altor familii care practica si ei "scoala acasa".
Nu stiu daca m-am facut inteleasa..
|
Stiu ce inseamna scoala acasa. In SUA sunt f.multi care invata acasa, mai ales crestinii si din cate am citit/vazut au grup de prieteni, fac excursii impreuna, comunica etc.
Intrebarea mea era daca apelezi la o scoala umbrela, deci una din strainatate, trebuie sa fie predat si scris in limba scolii sau in limba materna? O scoala din Anglia are materiale in engleza banuiesc, nu?
Un Parinte de la Oasa a spus ca daca nu gasim o scoala/gradinita decenta unde sa trimitem copiii, atunci sa nu ii trimitem deloc. De asemenea, am inteles ca vor sa fac o comunitate pe langa manastire si sa faca si o scoala. Frumos din partea lor.
Citat:
strasnic de adevarat.
Solutia e sa cautam oameni cu idei asemanatoare cu care putem construi. Si gasim, crede-ma.
|
M-am referit mai mult la userul care a postat mai jos "Pai avem idei dar credeti ca se pot pune in aplicare chiar asa usor? " Nici nu stiu ce sa fie posibil de pus in aplicare din moment ce ideile nu sunt impartasite. Chiar daca par greu de indeplinit am putea sa le impartasim.