Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.04.2013, 14:01:18
Parascheva16's Avatar
Parascheva16 Parascheva16 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
nu e vorba de predare intr-o anumita limba.Copilul ti-l instruiesti acasa, iar la sf semestrului trimiti portofoliul cerut de scoala respectiva cu lucrarile copilului, pentru evaluare.
Homescoolingul nu inseamna izolarea copilului de altii.Ci inseamna baza o puneti impreuna iar activitatile celalalte s ale faca impreuna cu copii altor familii care practica si ei "scoala acasa".
Nu stiu daca m-am facut inteleasa..
Stiu ce inseamna scoala acasa. In SUA sunt f.multi care invata acasa, mai ales crestinii si din cate am citit/vazut au grup de prieteni, fac excursii impreuna, comunica etc.
Intrebarea mea era daca apelezi la o scoala umbrela, deci una din strainatate, trebuie sa fie predat si scris in limba scolii sau in limba materna? O scoala din Anglia are materiale in engleza banuiesc, nu?

Un Parinte de la Oasa a spus ca daca nu gasim o scoala/gradinita decenta unde sa trimitem copiii, atunci sa nu ii trimitem deloc. De asemenea, am inteles ca vor sa fac o comunitate pe langa manastire si sa faca si o scoala. Frumos din partea lor.

Citat:
strasnic de adevarat.
Solutia e sa cautam oameni cu idei asemanatoare cu care putem construi. Si gasim, crede-ma.
M-am referit mai mult la userul care a postat mai jos "Pai avem idei dar credeti ca se pot pune in aplicare chiar asa usor? " Nici nu stiu ce sa fie posibil de pus in aplicare din moment ce ideile nu sunt impartasite. Chiar daca par greu de indeplinit am putea sa le impartasim.
Reply With Quote