![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate am citit in urma acestei hotarari a Sfantului Sinod preotul nu are voie sa divorteze nici daca preoteasa il inseala. Desigur ca el trebuie sa fie primul din parohie care sa dea dovada de iertare si intelegere dar pana unde poate merge acest lucru? Voi ce parere aveti?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Vedeti comunicatul:
"clericii divorțați sau divorțați și recăsătoriți, precum și cei văduvi și recăsătoriți nu pot ocupa posturi de conducere în administrația bisericească, la nivel de protopopiat, eparhie și Patriarhie; nu pot ocupa postul de preot paroh, care este post de conducere; nu vor putea promova în alte parohii; nu pot fi propuși și nu pot primi ranguri bisericești; nu pot fi încadrați și nu pot funcționa în învățământul teologic preuniversitar sau universitar; nu pot solicita mutarea de la o eparhie la alta decât cu observarea atentă a situației canonice și menționarea acesteia în fișa personală. " Stiu ca s-am mai discutat despre asta dar eu am vrut sa va cer parerea si in caz de adulter al preotesei. |
|
||||
|
||||
![]()
O Maica a spus ca viitori preoti nu isi aleg cum trebuie preoteasa. Isi aleg fata din lume si dupa frumusete, nu una din Biserica si asta ii trage in jos. Sa nu mai vorbim de feciorie.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adio flori ... | ioanna | Generalitati | 25 | 02.07.2013 13:01:21 |
Sfaturi pentru cei divortati! | viviana | Nunta | 14 | 11.08.2012 20:35:15 |
Lasa darul tau acolo inaintea altarului | clementia | Generalitati | 24 | 28.03.2012 14:14:10 |
cum sa spun ? | odi_groza | Pocainta | 22 | 11.09.2010 15:04:18 |
|