![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu cred ca Lore are conceptii ecumeniste, sa nu exageram.
|
|
|
|||
|
|||
|
Domnul N. Priceputu vrea sa spuna ca Invierea e mereu actuala, asa cum cred ca reiese si din cantarile Pastilor. De fapt, noi sarbatorim Invierea duminica de duminica cand mergem la Sf. Liturghie. Duminica este ziua a opta, ziua Invierii.
Eu asa inteleg. Dar ar fi bine sa ne lumineze un preot ca sa intelegem mai bine. |
|
|
||||
|
||||
|
intrebare:
Bine, bine, e pe 5 mai. atunci Sarbatori Fericite e politically correct?
|
||||
|
||||
|
Paște fericit , multă liniște și bucurii alături de cei dragi vouă !
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dar tot e bine să ne rugăm. Cât despre cine și cui ia locul în Rai, ai fost rău. Dar probabil că am meritat-o, știe Bunul Dumnezeu mai bine! Doamne ajută să ajungem toți la Adevăr!
|
||||
|
||||
|
Mulțumim Cristi! Dar mai sunt 5 săptămâni de post, nevoințe și rugăciuni în duh și adevăr, după cum ne învață Sfinții Părinți.
|
|||
|
|||
|
Floricica nu te-am acuzat de nimic,nu-ti face griji.Vad ca mai mult te supar,nu ma baga in seama,ai tu dreptate si post binecuvantat,sa nu-ti fiu eu prilej de tulburare.Doamne ajuta.Dragos ce am avut sa ne spunem ne-am spus si cred ca este mai bine sa lasam lucrurile asa,nu mi-ai gresit cu nimic si sa imi ierti rautatea.Post linistit si numai bine.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi!
|
||||
|
||||
|
Citat:
Apoi , nevointele astea grele nu se fac pe net , asta asa ca fapt divers , caci te vad de dimineata pana noaptea aici pe forum , cu pusca in mana , dar sper sa n-ai cartuse reale , si sunt sigur ca nu ai , caci esti unul din amicii mei preferati de pe forum . In rest , hai sa nu fim mai rai decat putem noi duce , si sa le uram vecinilor nostri : Sarbatori fericite ! *fuguta acum la rugaciune in duh si adevar , dupa cum ne invata Sfintii Parinti . . . .