![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta te face să crezi că și acum va fi la fel?
|
|
||||
|
||||
![]()
parcul industrial comun aflat în Coreea de Nord încă funcționează. iar salariații sud coreeni, încă trec granița nord coreana pentru a se duce la muncă.
în plus nu s-au detectat mișcări de trupe. de ce nu ar fi doar un foc de paie? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=yHI3jdLX6bw |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar uită-te la forțele Coreei de Nord. am văzut kalasnikoave jupuite, poze trucate, un comandament dotat cu un mouse de acum 10 ani. trupele sunt subnutrite și subechipate. singurul lor atu este armă nucleară. iar dacă fac greseala să o folosească, vîr fi rasi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
da, dar China a votat. luna trecută pentru consolidarea sancțiunilor impuse de ONU.
îi apară atât timp cât merită să fie apărați, în opinia lor. folosirea armei nucleare ar fi sfârșitul pentru ei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema este economica, cand sistemul economic esueaza atunci se rezuma la razboi. Razboi comercial, razboi monetar si razboi real. "cand banii nu mai sunt in banci sangele curge pe strazi " - Gerald Celente |
|
||||
|
||||
![]()
asta cred si eu
|
|
||||
|
||||
![]()
e doar propaganda.
daca Coreea de nord incearca ceva, a doua secunda nu va mai exista pe harta ! sunt si ei constienti de asta! |
|
||||
|
||||
![]()
un sud corean comenta: vor bani si mâncare.
|
|