![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca au inceput cu "666" atunci este o problema de sectarism care trebuie sanctionata de la bun inceput. Alte probleme - depinde.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai da, tabletu' si fonu' mele au cip. Ups, deja a aflat rocfelar de cite ori am trimis fmi-ul si eurocratii la origini. Acum, serios: liberatea ne-o da Dumnezeu. Daca oamenii ne-o iau, ne iau ce nu am avut oricum vreodata din punctul de vedere al dragutului de sistem. |
|
||||
|
||||
![]()
Păi și eu ce-am zis?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iata ce spune monahul Vasile, intr-un document din sec. XV-lea despre aceste vremuri: "La venirea sfarsitului lumii, toate suferintele prin care lumea si neamurile au trecut pana atunci nu se pot compara cu acele suferinte care vor veni asupra lor in aceasta vreme. Un timp de nenorociri va cuprinde intreaga lume; oamenii se vor uri unii pe altii, se vor teme unii de altii, nu se vor increde unii intr-altii; suferintele vor lasa loc altor suferinte si mai mari: frica – unei frici mai mari; primejdia – unei primejdii mai mari; durerea – unei dureri mai mari; tristetea – unei tristeti mai mari. Dar oamenii nu se vor invata minte; nu vor alerga la Dumnezeu, Care-i poate izbavi. Dimpotriva, oamenii se vor impietri din ce in ce mai mult, si toata viata duhovniceasca se va vesteji. Omul va deveni atât de plin de răutate, atât de înjosit ca urmare a întărâtării și stăpânirii patimilor celor josnice asupra sa, atât de împietrit la inimă, întunecat și cu totul epuizat de singura grijă de a supraviețui, încât pentru viața duhovnicească el nu va avea nici bunăvoință, nici loc în inima sa. Nu va mai rămâne nici o călăuză duhovnicească, deoarece și aceștia vor urma căile lumii. Bisericile lui Dumnezeu vor deveni fie goale, fie duhovnicește profanate de către păstori nevrednici. La apogeul acestor suferințe și al haosului din lume va apărea Antihrist. El va veni ca un făcător de pace, un conducător bun și înțelept, care poate aduce lumea în rânduială. Cu toate acestea, de fapt, el va fi un vrăjmaș al tuturor, un urâtor a tot ceea ce este bun, un tiran și un făcător de rău, un distrugător a toate; asemenea lui, lumea n-a văzut pe nimeni niciodată și nici nu va vedea vreodată. Fiecare persoană va fi pecetluită [inregistrata, catalogata, etc - nota red.]; fiecare amănunt sau element al muncii sale și al vieții acesteia, ba și fiecare cuvânt, fiecare mișcare a facultăților mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfățișarea feței să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măști de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist. Vor fi dezastre naturale: valuri chinuitoare de căldură vor alterna cu perioade de ger aspru, seceta cu inundațiile; tornade și furtuni cumplite vor pricinui distrugeri înspăimântătoare; erupții vulcanice, cutremure și boli între oameni, animale și plante; toate acestea vor fi atât de îngrozitoare, încât îi vor duce pe oameni la disperare. Pământul, nemaiprimindu-și binecuvântarea pentru a da roade, va fi lovit de foamete îngrozitoare, și astfel se va sărăci cu totul. Și numai celor care au primit pecetea Fiarei, adică a Satanei, li se va îngădui să existe pentru o vreme, deși în cele mai slugarnice și josnice condiții de sărăcie totală și dispreț pentru demnitatea umană, pe care omul a primit-o de la Făcătorul său. Toate se umplu de Antihrist: pământul, marea, aerul. Toate se vor face cu singurul scop de a înlătura cu totul numele lui Hristos din inima omului. Aceasta va fi cu adevărat o împărăție drăcească pe pământ. Vor veni nenorociri cum n-au mai fost, un timp de agonie intensă nu numai pe pământ, ci în tot universul, căci ele [stihiile] sunt împreunate într-un singur plan al creației, iar tot acest univers urmează să piară pentru ca, după aceasta, să poată fi îmbrăcat în nestricăciune, în statornicie, în veșnicie, după cuvintele Apostolului: Căci trebuie ca acest trup stricăcios să se îmbrace în nestricăciune (I Cor. 15: 53)”. (Din "Cugetarile unei inimi smerite, document din secolul al XV-lea despre viata duhovniceasca - tiparita cu binecuvantarea PS Pr. Galaction, Episcopul Alexandriei si Teleormanului) Este uimitor cat de exact este descrisa starea acestei decaderi datorate lipsei Duhului Sfant. Concentrandu-ne asupra microuniversului personal, pierdem din vedere imaginea generala. Nu consideram ca avem ceva de ascuns, cand totul este la vedere: faptele, trupul si gandurile noastre pacatoase. A disparut rusinea expunerii. Dar nu de la sine, ci am fost invatati de catre cei, care au interes in acest sens, sa ne expunem fara jena nu numai trupul, dar si faptele si gandurile care tin de sfera intima (prin literatura, filme, psihologie etc.). Acum important este ca televizorul sa fie mare cu imagine cat mai buna si fara telecomanda, fiind manevrat de la distanta cu miscarea mainii: Cool! Pe aici acestea se numesc "televizoare care te vad" si au fost respinse de pe piata. Si inca odata iti dau dreptate, Dragos: e posibil, ca cele afirmate aici in virtual sa fie la un moment dat indreptate impotriva noastra. Deci asta inseamna "cookies"... si eu credeam ca se refera la prajituri. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
așa se pare.
|
|
|||
|
|||
![]()
Atata s-a vorbit despre cipuri, dar nu s-a avut in vedere ca noile acte vor avea amprenta digitala:
http://www.capital.ro/detalii-artico...m_campaign=b12 In felul acesta romanii sunt transformati a priori intr-un popor de infractori, care trebuie amprentati. Si aici nu exista varianta fara amprente. Sa le fie rusine guvernantilor ca accepta asa o injosire a poporului roman! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Odata ce ele sunt pe legitimatia omului, acesta este considerat a fi un potential infractor; lucru departe de adevar, caci nu toata lumea face infractiuni, care sa necesite amprentarea. In schimb nu se face nimic pentru ingradirea libertatii de circulatie a infractorilor. Se bucura de aceeasi libertate ca si omul care respecta legea. Si atunci, nu putem decat sa susceptam ca Big Brother se ascunde ca intentie in spatele celor 2 amprente digitale luate tuturor. Se asigura de informatii, ca apoi sa puna saua pe oameni, ca doar ne pregatim de venirea Antihristului. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai vezi, trebuie sa stii inainte sa deschizi gura ca sa faci caz de ceva.
|
|||
|
|||
![]()
M-ai lamurit "bustean"... asa ca raman la parerea mea.
|
|