18.03.2013, 10:09:07
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 28.01.2013
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de beniamin777
Sa vorbesti despre credinta in Dumnezeu (cel putin teoretic) este gargara. Sa arati uciderea ca o virtute este ceva sfant.
1.DELOC! Sa vorbesti despre credinta dreapta este ceva bun, constructiv, cand la baza sta Scriptura si nu hartoagele "albe" ale d-nei EllenG.W.
Semenii au importanta. De aceea nu-i ucid. Iar pamantul, cu tot ce este pe el, este a lui Dumnezeu.
2.Da, si oamenii si Pamantul sunt ale LUI, NIMENI nu contesta asta, insa aratati-mi si mie UNDE scrie EXACT, in Biblie ca nu trebuie sa ucidem dusmanii care ne-ar ataca tara si poporul!!! Deci nu o dati cotita, draga domnule...
Vedeti ce face televizorul? Va dezvolta o imaginatie nesanatoasa. Eu ma gandesc ca in vreme de razboi poate voi muri. Credinta in invierea promisa de Domnul Iisus Hristos, pentru a mosteni viata vesnica, ma face sa nu-mi fie deloc frica de moarte.
3.Sa fim seriosi! TOTI adventistii pe care i-am cunoscut, sustin ca ei sunt alesii rapirii la cer in "ziua marelui necaz" si tot ei sustin ca dupa momentul mortii nu exista nimic...Deci nu vad zau legatura cu televizorul...Televizoruil ne lumineaza privind invataturile uneori aiuristice ale cultului dvs. Sigur, si unii si altii credem in Dumnezeu, important ramane insa CUM !
"Isi jertfeste viata". Sunt cu totul de acord cu dvs.
4.Sa inteleg ca admiteti doar sa fiti ucisi intr-un ipotetic razboi, nu sa si aparati?!?
Mai circula pe Terra si un mod de gandire ceresc. De acesta nu ati auzit?
|
5.Sa inteleg ca va credeti inger?Glumesc! Sigur ca exista si un mod ceresc de a gandi si ma intreb cand il veti descoperi si domnia voastra! Numai bine!
Last edited by Noiembrie; 18.03.2013 at 10:12:07.
|